BMW vs pedalarz. Lost Angeles.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma c🤬ja to nie był wypadek ewidentnie widać że specjalnie wycelował i wjechał w niego po czym chciał niewinnie odjechać jak gdyby nic.
konto usunięte
2025-04-16, 14:30
Quassar napisał/a:
Nie ma c🤬ja to nie był wypadek ewidentnie widać że specjalnie wycelował i wjechał w niego po czym chciał niewinnie odjechać jak gdyby nic.
Nie, no co ty, szerloku
Pedalarz pedalarzem, ale gość z bmw do utylizacji.
Dobra, pucować się, który to z Was, Sadole przymierzył w pedalarza? 😁 Doskonała robota. 💪🏻
elim
2025-04-16, 21:56
BMW -> Bardzo Mały Wacek, musiał sobie zrekompensować jego mały rozmiar wjechaniem w pedalarza.
Kierowca BMW chciał sprawić rowerzyście długi do końca życia. Szpitale w USA są bardzo drogie.
że też nie było mu szkoda plastikowego zderzaka porysować, toż to takie drogie bełemwu
Na pedalarz czy motopedała samochodu nigdy nie szkoda.
Quassar napisał/a:
A za kółkiem cz🤬ch.