U nas tak trzeba zrobić, bo nas j🤬e pisowskie gówno zaleje tymi "inwestycjami w bezpieczeństwo".
co wam od tej kacapskiej propagandy poj🤬o się w tych pustych głowach ?
mynameisgod napisał/a:
co wam od tej kacapskiej propagandy poj🤬o się w tych pustych głowach ?
Nie. Od ukraińskiej.
dobrze zrobił, długa prosta, dużo miejsca a nieroby ustawiają suszarki
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
bishfinger napisał/a:
dobrze zrobił, długa prosta, dużo miejsca a nieroby ustawiają suszarki
Właśnie na takich drogach ruskie na czolowki jezdza.
Archibald_Cunningham napisał/a:
Właśnie na takich drogach ruskie na czolowki jezdza.
Ano tak, to rzeczywiście, ograniczenie do 80 czy ile tam dali na pewno pomoże

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Halman jest %%%lony?
On takie debilne tytuły daje że sam nie wiem czy to analfabetą czy jakiś ruski
On takie debilne tytuły daje że sam nie wiem czy to analfabetą czy jakiś ruski
alucard321 napisał/a:
Nie. Od ukraińskiej.
Kacapskiej nie widze, za to dosłownie każda wieść o ukrainie jakoś jest przekręcona, przeinaczona, zmyślona byśmy wielbili wielki naród ukraiński. Jakby słuchać tego gówna z frontu to ukry już dawno by władali europą i azją. Komedia, że naziści znowu na topie. Rzygam już tym uwielbieniem upaińców i płatnym trollingiem na sadolu.
podpis użytkownika
Cuore Sportivo
Mnie się podoba. Jak w Polin były tak z 15-20 lat wstecz takie sk🤬iałe akcje, że p🤬lone gminne kacyki kupowały fotoradary wielkości pralki żeby czesać frajerów na drogach krajowych. Złodzieje p🤬lone, nie raz fałszowali tablice w power poincie doklejali etc. Kiedyś jeden mój sasiad jeżdżący TiR-em wyj🤬 na pełnej pycie w taki fotoradar w jakiejś p🤬lonej gminie przed Koszalinem. Był świadek, oczywiście parch ze straży gminnej, czyli podc🤬jaszczy jakiegoś kacyka, jak on się n ie na mamlał w Śądzie, jak się nie nazeznawał i co? I C🤬j wielki sąsiadowi zrobili bi powiedział krótko: Tak, wysoki sądzie, skasowałem ten fotoradar na poboczu drogi nr..., przyznaję się...usłuszałem bowiem dziwne wibrujące dźwieki i myślałem że coś złego dzieje się z zestawem. Ale mam jeszcze do zakomunikowania informację, wg kodeksu Prawo o Ruchu Drogowym , pobocze utwardzone stanowi część drogi publicznej i nic nie powinno tam stać, a jeśli już to jest pojazd (he, he, cwaniaczki miały taki fotoradar na kółkach do ciągania za jakimś atuem Dacia z hakiem), to powinien być oznakowany, zwłaszcza jeśli wykonuje czynności kontrolne na drodze mające wpływ na bezpieczeństwo publiczne. Sąd na jednej rozprawie oddalił sprawę, wp🤬lił gminie mandat, a uszkodzenia TiR-a nakazał naprawić z budżetu gminy lub z ubezpieczenia. Mało tego, sąsiad mając orzeczenie prawomocne w ręku poszedł do Sądu po odszkodowanie za straty moralne, finansowe bo nie pracował w tym czasie ze względu na zatrzymanie zestawu na zasranym parkingu ... i wygrał 75000 zeta. he he
panar3 napisał/a:
Mnie się podoba. Jak w Polin ..
masz coś z deklem, jakie polin
Polsce tłuku