Spuścił szybki wp🤬l cwaniaczkowi a 10 sekund później jego gruby kumpel w niebieskiej koszulce dyma go w dupsko czy ja k🤬a niedowidzę?
podpis użytkownika
You shall not pass!

Niestety każda BULLY k🤬s ma swoje 2 jajca (2 idących za nim złamasów) którzy gdy k🤬s upada na głupi ryj wskakują na jego miejsce
Ale tak serio po dziś dzień nikt nie łączy prześladowań z szkolnymi strzelaninami ,zabronimy broni na terenie szkoły i problem z głowy.... szkoda że prześladowany dzieciak i tak weźmie kolta ojca i wszystkich rozstrzela gdy już mu p🤬lnie psychika albo po prostu użyje noża .Strasznie mnie wk🤬ia że przez takie niedoj🤬ie bully k🤬sów giną niewinne osoby a oni nie zostają rozstrzelani ani doprowadzeni do odpowiedzialności nauczyciele którzy to ignorują
Ale tak serio po dziś dzień nikt nie łączy prześladowań z szkolnymi strzelaninami ,zabronimy broni na terenie szkoły i problem z głowy.... szkoda że prześladowany dzieciak i tak weźmie kolta ojca i wszystkich rozstrzela gdy już mu p🤬lnie psychika albo po prostu użyje noża .Strasznie mnie wk🤬ia że przez takie niedoj🤬ie bully k🤬sów giną niewinne osoby a oni nie zostają rozstrzelani ani doprowadzeni do odpowiedzialności nauczyciele którzy to ignorują
@up
Matka wie, że ćpiesz?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Matka wie, że ćpiesz?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ktoś wykasował wszystkie posty Rebelianta? Czy co się stało?
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Dręczenie w szkole. To jest tak amerykańskie jak hamburgery, coca-cola, wallmart i otyłe grubasy na wózkach elektrycznych.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
akcja spoko, ale reakcja.... OHH SHIIIT! To brzmiało jakby akcja miała miejsce w zoo nie wśród białych...
Abraxus napisał/a:
Dręczenie w szkole. To jest tak amerykańskie jak hamburgery, coca-cola, wallmart i otyłe grubasy na wózkach elektrycznych.
A w Polsce nie dręczą? Chodziłem do szkoły i to nie jednej.
htp napisał/a:
A w Polsce nie dręczą? Chodziłem do szkoły i to nie jednej.
wygladasz pewnie jak p🤬da to co sie dziwisz ze Cie gnebili

Gruby się nie dał. Każde piwko to obity ryj cwanego szczyla przez niepozornego pączusia

Uwielbiam to
Słabszy i pewnie poniżany dał w mordę swojemu prześladowcy to zaraz jego koledzy się włączyli, to jest heroizm XXI wieku
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

Słabszy i pewnie poniżany dał w mordę swojemu prześladowcy to zaraz jego koledzy się włączyli, to jest heroizm XXI wieku
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!