👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zostać złapanym, dodatkowo w niedziele gdzie już po weekendzie,czysty debil.

Stary Gratulacje dane osobowe ukryłeś... Ale numeru seryjnego NIE , więc jak chłopaki się dowiedzą do dopiero zrobią ci podjazd do dupy.

też taki dostałam. To nie jest powód, żeby chwalić się tym na sadolu. Wiesz jakby każdy użytkownik co dostał taki mandacik wrzucał go tutaj, to by miejsca w internecie zabrało. Pozdrawiam
EDIT:
a błąd jak błąd. Popełnia je prezydent, nawet znam panów dr hab, którzy robią orty. Pewno znasz cały słownik na pamięć, nie?
EDIT:
a błąd jak błąd. Popełnia je prezydent, nawet znam panów dr hab, którzy robią orty. Pewno znasz cały słownik na pamięć, nie?
BongMan napisał/a:
@up
Morda w dupę i nie bulgocz, pokemonie.
wprost.pl/ar/396489/18-latka-zgwalcona-w-radiowozie-Dostanie-150-tys-zl/
Po twoich wypowiedziach widzę jak niski poziom reprezentujesz Bongman, i nie dziwi mnie to że nie lubisz Policji, niziny społeczne i różnego rodzaju patologie społeczne mimo, że najczęściej dzwonią na 997 najmniej lubią tą formację

nie za zimno na tego browara czy wódę było? ja tam bym wolał wypić ciepłą góralską herbatę z termosu i przynajmniej bez przypału

Przyjąłeś mandat? Podpisałeś? To teraz morda i płać. Jak jakieś obiekcje miałeś to do sądu a nie na sadistica. Antypiwo.
BongMan a co ty robiłeś nad morzem? Kraby w tyłku przemycałeś wpław przez Bałtyk? A to w ogóle twój mandat czy znalazłeś zdjęcie na kwejku i chcesz pokazać jacy to źli Policjanci w Polsce w za to w Anglii tacy fajni i mili tylko jacyś śniadzi.

Trzeba było mu opowiedzieć jakiegoś suchara i wtedy może by odpuścił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie