👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mandat nie został wypisany poprawnie. Powinno byc za zlamanie paragrafu nr itd. Mozna sie odwolywac i nic nie placic legalnie

Pieczątka Stargardu Szczecińskiego więc albo BongMan jest na wyjeździe albo to nie jego mandat.

Ale mają co niektórzy niezły ból dupy. Policja pilnuje przestrzegania prawa. Pretensje o to że momentami jest idiotyczne składać do tej bandy idiotów na wiejską. Wszyscy wiedzą ze picie w miejscu publicznym jest karalne, więc robi się to na własne ryzyko i nikt nie powinien być zaskoczony mandatem. Sam ze znajomymi często pije w plenerze i nigdy nie dostałem mandatu, chociaż zdarzało się że podchodziła do nas policja. W większości przypadków wystarczy kulturalne zachowanie w trakcie spożycia i ewentualnie rozmowy z policją.

Bongman jest nieźle ograniczony umysłowo, skoro pisze, że ludzie pracujący w policji potrafią tylko gw🤬cić, a potem daje link do sytuacji sprzed 10lat...
Idąc tokiem myślenia bongmana, wszyscy ludzie to mordercy. No kretyn po prostu.
Ta, czekam na warna
Idąc tokiem myślenia bongmana, wszyscy ludzie to mordercy. No kretyn po prostu.
Ta, czekam na warna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie