👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja kiedyś dostałem mandat jadąc w aucie marki "Reno"
Jednak nie dali sobie wmówić w urzędzie, że nie ma takiego auta:)

Smutne jest nasze społeczeństwo. Przeczytałem komentarze i muszę stwierdzić, że zdecydowana większość nie skumała, że nie chodzi o chwalenie się mandatem tylko błędy jakie w nim występują.
Młodzież JP kontra społeczniaki i lamusy. Co za pasjonująca gównoburza.
vedkonner napisał/a:
a morze ma dyslekcje
Kiepski trolling.
A poza tym "dysleksja" to tylko tłumaczenie głupoty i lenistwa.

Pierwszy mandat w twoim życiu? To nie jest liceum żeby się tym chwalić. Co to w ogóle robi na głównej?

xenoxen napisał/a:
Pozwól że pomogę Ci społeczniaku zrozumieć o co chodziło... "spoRZywanie alkoCHolu w miejscu obIętym zakazem".Dostałeś mandat bo zrobiłeś coś czego wg. prawa nie można robić. Czym tu się chwalić? Idz na fejsa sie pożal. Nie ma piwa.
Tylko w Polsce jest możliwe aby policjant nie znał ortografii i wszyscy udawali że wszystko jest w porządku...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie