Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KANIBAL22 2014-01-20, 20:21
chłopie dostać mandat za picie w wysokości 100 zł to trzeba być niezłym niedojebem i jeszcze sie tym chwalisz 20 góra 50 zł ale 100 to ja nie rozumiem chyba sie prosiłeś zeby ci dali tyle
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 20:49
@up
następny znawca kodeksu wykroczeń...
Zgłoś
endrju132 2014-01-20, 20:58 1
i teraz nasówa się pytanie , co to robi na głównej ?
Zgłoś
EdmundKemper 2014-01-20, 21:06 1
Do lekarza, który Cię wyleczył z jakiegoś ciężkiego stanu ale wypisał kartę pacjenta z błędami ortograficznymi też będziesz mieć pretensje pajacu? Jak się nie zna prawa to się mówi trudno, a jak się łamie prawo to trzeba liczyć się z konsekwencjami.
Zgłoś
TEERRAZ 2014-01-20, 21:25
A przykminił ktoś z was, że policjant jest analfabetą?
Zgłoś
OgarStaryx2 2014-01-20, 22:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przerzuta 2014-01-20, 22:28
Cała historia mandatu z "wypoku".

Cytat:

Akcja mojego kumpla:

Witam,

Chciałbym przedstawić sytuację, która wydarzyła się wczoraj w nocy. Po koncercie zespołu, w jednym ze stargardzkich lokali, otrzymałem telefon od kolegi, który odprowadzał koleżankę, że na stacji paliw dostał w twarz. Wyszedłem przed lokal żeby na spokojnie porozmawiać, stanąłem obok barierki, która należy do lokalu. W jednej ręce trzymałem telefon, a w drugiej butelkę z piwem. Byłem może z pół metra od schodów do lokalu. Nie piłem na zewnątrz. Akurat obok stał nieoznakowany samochód policyjny, z którego wyszedł pan i poprosił mnie żebym podszedł do samochodu. Policjanci byli bez mundurów, jedynie co, to poprosiłem żeby się wylegitymował. Zrobił to i poprosił mnie o dowód, że niby mandat za picie (nie piłem na zewnątrz). Grzecznie wytłumaczyłem, że kolegę mi biją na stacji BP i czy mogliby podjechać, zamiast wystawiać mi mandat. Dostałem odpowiedź, że nie mieli takiego zgłoszenia i mnie olali. Finał tego wszystkiego jest taki, że dostałem bardzo śmieszny mandat, bo z

trzema błędami ortograficznymi (przesyłam mandat w załączniku). Do tego policjant nie podpisał się czytelnie tylko parafką. Słyszałem, że taki mandat jest nieprawomocny, ponieważ podpis musi być czytelny i w sumie nie powinien zawierać błędów, bo nie ma takiego czegoś jak "spoRZywanie alkoCHolu". Jak się dowiedziałem, to powinni dać mi mandat w wysokości 20 zł, za usiłowanie spożywania, ponieważ nie spożywałem, a tym bardziej nie spoRZYwałem. Może uda się anulować ten mandat.

Pozdrawiam

Artur ze Stargardu

Zgłoś
ianmoone 2014-01-20, 23:47
LordMrok napisał/a:

Policjant zrobił literówkę, szybko do internetów pokazać jaki policjant głupi bez matury bo zrobił literówkę!

Literówki każdemu się zdarzają, no ale bez jaj, żeby zrobić błąd w 3 z 5 wyrazów w jednym zdaniu. Chociaż to i tak sukces że nie napisał alkoholu przez ó
Zgłoś
EdmundKemper 2014-01-21, 0:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-21, 0:49 1
Zgłoś
towelie 2014-01-21, 1:00
Widzę, że nikt tego jeszcze nie zrobił więc bardzo proszę:

Sporzywanie alkocholu w miejscu obiętym zakazem.
Spożywanie alkoholu w miejscu objętym zakazem.

Wszyscy już rozumieją sens tego tematu? Swoją drogą milicjant idiota, a system w którym żyjemy, czyli taki w którym człowiek nie może na powietrzu wypić czego chce, to patologia i smuci mnie to, że nasza postkolonialna społeczność nie widzi w tym nic złego. Często śmiejecie się z murzynów, jak zapieprzali w polu dla białego pana, ale jeśli nie widzicie nic złego w tym jak państwo was traktuje, to sami jesteście mentalnymi niewolnikami.
Zgłoś
EdmundKemper 2014-01-21, 2:01
towelie napisał/a:

Widzę, że nikt tego jeszcze nie zrobił więc bardzo proszę:

Sporzywanie alkocholu w miejscu obiętym zakazem.
Spożywanie alkoholu w miejscu objętym zakazem.

Wszyscy już rozumieją sens tego tematu? Swoją drogą milicjant idiota, a system w którym żyjemy, czyli taki w którym człowiek nie może na powietrzu wypić czego chce, to patologia i smuci mnie to, że nasza postkolonialna społeczność nie widzi w tym nic złego. Często śmiejecie się z murzynów, jak zapieprzali w polu dla białego pana, ale jeśli nie widzicie nic złego w tym jak państwo was traktuje, to sami jesteście mentalnymi niewolnikami.

Ale tak jest w każdym Zachodnim kraju, do których aspirujemy! Więc mamy być biedą umysłową w tym temacie jak Wschód czy nowoczesnym krajem nie znoszącym picia alkoholu w miejscu publicznym jak Zachód?
Zgłoś
towelie 2014-01-21, 2:33
EdmundKemper napisał/a:

Ale tak jest w każdym Zachodnim kraju, do których aspirujemy! Więc mamy być biedą umysłową w tym temacie jak Wschód czy nowoczesnym krajem nie znoszącym picia alkoholu w miejscu publicznym jak Zachód?

Ten sam zachód to pedały w rurkach, dźender studis, homopropaganda, odejście od zasad prawnych i obyczajowych, upadające gospodarki ( długi państw, kryzys w strefie euro ). Zachód idzie na dno, umiera... Jeśli pytasz czy mamy być tacy, to moja odpowiedź brzmi - nie. Wole wschód. Na Białorusi przynajmniej możesz kupić sobie żarówkę jaką chcesz, a w EU nie ( ofc Białoruś nie ma wiele zalet poza tą ).

Ja nie aspiruje do dzisiejszego zachodu. Mam nadzieję, że pójdziemy po rozum do głowy i pójdziemy własną, normalną drogą.
Zgłoś
BongMan 2014-01-21, 11:41
Kiciok napisał/a:

Bongman jest nieźle ograniczony umysłowo, skoro pisze, że ludzie pracujący w policji potrafią tylko gw🤬cić, a potem daje link do sytuacji sprzed 10lat...

Idąc tokiem myślenia bongmana, wszyscy ludzie to mordercy. No kretyn po prostu.

Ta, czekam na warna

Trudno o większego kretyna niż ty. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem - największy szczyt kretynizmu.

I nie czekaj na warna, tylko na nauczyciela, bo masz spore zaległości z podstawówki.
Zgłoś
Marvin987 2014-01-21, 12:34
Sporzywanie czy spożywanie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem