👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I przegnali głodną zwierzynę. Ludzkie siedliska, coraz bardziej rozszerzają się naruszając naturalne tereny bytowania zwierząt. Nie ma się co dziwić!
Cos tam zabrali. Bedzie pare siniakow, wyliza sie i wroca lepiej przygotowani. Trzeba bylo chociaz jednego jednak zlapac na przepytanki.
Zadziwiająca, zdecydowana reakcja pracownic. Czyżby przeszły jakieś szkolenie, a może że szef im dobrze płaci? Mimo wszystko szkoda, że obsługa nie dysponowała klamką. Klepanie po pustym łbie nie przemówi im do rozsądku jak odpowiednia dawka pestek.
Oni tylko chcieli poprawić swój byt. Tylko chcieli lepszych szans i lepszego startu dla swoich dzieci. Oni tylko chcieli odreagować 200 lat ucisku i niewolnictwa.
Jak to dzieciaki były jakieś. Nabiorą szlifów i będą sobie działać dalej.
Brawo dla laski o blond włosach z kucykiem , to jest prawdziwa kobieta a nie jakiś feminizm , z laczka w żebra złodziejowi , bierzcie przykład grube brzydkie feministki
DariuszKalafior napisał/a:
Brawo dla laski o blond włosach z kucykiem , to jest prawdziwa kobieta a nie jakiś feminizm , z laczka w żebra złodziejowi , bierzcie przykład grube brzydkie feministki
Mnie też zaimponowała, nie bała się trącić tego gówna butem
Będą się smażyć w piekle, za taki brak szacunku dla ciężko pracujących BLM...
DariuszKalafior napisał/a:
Vasyl, dzieci i sowieci głosu nie mają. Usuń konto i idź wyzwalać Ukrainę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie