Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Igorek95 2023-02-11, 8:20 3
choina004 napisał/a:

Teraz sie z tego smiejemy, a tak nasze ostatnie 2 lata wygladaly. Gdzie sa teraz ci wszyscy obroncy z sadola ktorzy namawiali do masek i szczepien? Internet pamieta Az sobie ostatnio sam wszedlem w historie i czytalem co jeszcze 1.5 roku temu ludzie tutaj wypisywali

Ale weź zamknij p🤬dę

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Pizdus 2023-02-11, 8:59 2
choina004 napisał/a:

Teraz sie z tego smiejemy, a tak nasze ostatnie 2 lata wygladaly. Gdzie sa teraz ci wszyscy obroncy z sadola ktorzy namawiali do masek i szczepien? Internet pamieta Az sobie ostatnio sam wszedlem w historie i czytalem co jeszcze 1.5 roku temu ludzie tutaj wypisywali

Teraz nazywają wszystkich onucami
Zgłoś
ALIGATORt1000 2023-02-11, 9:10
Co?

zlymaly2 napisał/a:

Chyba po to, żeby mu nie ścięło ... Tak jak prawego ucha , ale ekspertem nie jestem, Według mnie powinien ją jeszcze naostrzyć może by mu ścięło tą durną maskę z ryja ... Pozdrawiam

Jak odejdzie z tego świata na oczy sie da.

podpis użytkownika

Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
Zgłoś
Rasael 2023-02-11, 17:42 1
Bo pod brodą nosi jak jak reszta przygłupów. "Bo przyciż mom zołożonom" - job twoja mać, A-TWU!

choina004 napisał/a:

W sensie że profilaktyka zadziałała i jeszcze żyjesz? Muszę przyznać że szczepienia przyniosły przynajmniej jeden, do tego najwyraźniej głęboko upośledzony minus.
P.S. Oddaj piwo płaskoziemco! Dałem pomyłkowo usiłując cytować tą mentalną sraczkę!

podpis użytkownika

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
Enerv 2023-02-11, 22:58 1
Chłop to chyba założył przed pandemią i nie zdjął do dzisiaj, ja p🤬lę.
Zgłoś