dennissliwa napisał/a:
Na c🤬j mu moneta w uchu?
Chyba po to, żeby mu nie ścięło ... Tak jak prawego ucha , ale ekspertem nie jestem, Według mnie powinien ją jeszcze naostrzyć może by mu ścięło tą durną maskę z ryja ... Pozdrawiam
zlymaly2 napisał/a:
Chyba po to, żeby mu nie ścięło ... Tak jak prawego ucha
Raczej żeby mu maska nie spadała...
A co do nacięć to bardziej wygląda mi to na jakieś samookaleczenie (wioskowy głupek chce zwracać na siebie uwagę??)...
Gdyby to było "przetarcie" to by miał tam ciągle stany zapalne - to raz, a dwa wszyscy ludzie pracujący w szpitalach by tak wyglądali...
dennissliwa napisał/a:
Na c🤬j mu moneta w uchu?
Nasłuc🤬je czy mu inflacja kapitału nie zżera
to chyba Brazylie...chcieli mu zajebac maseczkę i pociągnęli 2 km za skuterem....
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
Typowy covidiota
Do lasu pewnie też dalej nie chodzi, tak na wszelki wypadek, bo mu telewizor trzy lata temu zakazał.
Do lasu pewnie też dalej nie chodzi, tak na wszelki wypadek, bo mu telewizor trzy lata temu zakazał.
dennissliwa napisał/a:
Na c🤬j mu moneta w uchu?
7 Cytuj
Żeby zrobić wrażenie, że te uszka ma od maseczek, a moneta ma chronić ucho przed dalszym wcięciem. Ani te uszy od maseczek, ani ta moneta w niczym nie pomaga. Ot taki fake sobie ktoś zrobił z nim i tyle.
Teraz sie z tego smiejemy, a tak nasze ostatnie 2 lata wygladaly. Gdzie sa teraz ci wszyscy obroncy z sadola ktorzy namawiali do masek i szczepien? Internet pamieta
Az sobie ostatnio sam wszedlem w historie i czytalem co jeszcze 1.5 roku temu ludzie tutaj wypisywali