Adolf z pedalską torebką jeździ.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Ten Typek po prawej już trzyma pistolet w ręce gotowy do strzału!

Pozwoliłem sobie na dogłębną analizę i stwierdzam stanowczo:
Fejk, zauważcie, że na pierwszym zdjęciu siedzi kobieta w spódnicy, kolor tapicerki jest żółty i siedzenie jest umiejscowione równolegle do ściany. Natomiast na drugim zdjęciu widzimy mężczyznę w czarnych spodniach, tapicerka siedzeń jest czerwona i jest umiejscowiona prostopadle do ściany.
W c🤬j detali się nie zgadza, dlatego podważam wiarygodność tego materiału, mnie nie oszukasz
Fejk, zauważcie, że na pierwszym zdjęciu siedzi kobieta w spódnicy, kolor tapicerki jest żółty i siedzenie jest umiejscowione równolegle do ściany. Natomiast na drugim zdjęciu widzimy mężczyznę w czarnych spodniach, tapicerka siedzeń jest czerwona i jest umiejscowiona prostopadle do ściany.
W c🤬j detali się nie zgadza, dlatego podważam wiarygodność tego materiału, mnie nie oszukasz

Takie fajne metro jest w Nowym Jorku.
staną się świadomi.
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, niestaną się świadomi.
@NealCaffrey - o czym ty p🤬lisz. Przecież to nie musiało być w tym samym miejscu. Przecież "ż🤬d" też doklejony, i co? Ja p🤬le.
ten z pistoletem to Azjata, prawdopodobnie Japończyk, widać stare sojusze nie rdzewieją.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko