👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo walka to jedyne rozwiązanie, przecież nie jesteśmy jaskiniowcami, mamy broń.
Niby nauczka... niby wychowanie życiowe... niby thug life... ale jednak "weźmiemy broń/będziesz skakać po jego głowie/ja go znokautuje a Ty go będziesz bić..." itd i ten ciemny kolor skóry... no i niezapięte pasy....
Tyle pytań bez odpowiedzi...
Tyle pytań bez odpowiedzi...

Nie wiem jak wy @up ale ja uważam że to jest ustawione, normalnie ludzie w stresowych sytuacjach nie mówią tak składnie.
Mała ciota, nie chciała kopać po głowie i skakać po ryjach! Na kogo on wyrośnie???
Super pozytywny filmik!
Dzieciak może i ciota, ale za to ma wspaniałego ojca, który dał mu nauczkę, a na koniec razem się jeszcze śmiali.
Bez krzyku, przemocy, a dzieciak sobie zapamięta raz na całe życie tę sytuację.
Wagon piwa dla tego Pana.
Dzieciak może i ciota, ale za to ma wspaniałego ojca, który dał mu nauczkę, a na koniec razem się jeszcze śmiali.
Bez krzyku, przemocy, a dzieciak sobie zapamięta raz na całe życie tę sytuację.
Wagon piwa dla tego Pana.

@up
Świetny dowód na to że bez przemocy i "wyrosłem na porządnego człowieka" klapsów. Ale to wymaga
- cierpliwości
- inwencji
czyli rzeczy na których chroniczny brak cierpi większość prawaczków :d
Świetny dowód na to że bez przemocy i "wyrosłem na porządnego człowieka" klapsów. Ale to wymaga
- cierpliwości
- inwencji
czyli rzeczy na których chroniczny brak cierpi większość prawaczków :d
W usa nie trza pasów zapinać (bynajmniej w niektórych stanach) co daje cichą nadzieje na samoeliminacje jednostek społecznie nieakceptowalnych.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie