👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jakas nowa technologia, bo dzwiek zagina czasoprzestrzen
Kręcone tym kręcone tamtym. Kiedyś nie było hd i każdy się cieszył, że w ogóle jest co nakręcone. A teraz każdy marudzi.
każdy się tłumaczy, że kręcone kapciem, krową, czy innym kokosem. jaka jakość jest taka jest, zesrasz się, a nie poprawisz. jeśli komuś się jakość nie spodoba, to nie da piwa, a wy się tłumaczycie jakby od tego zależało wasze dobro życia doczesnego.
no w końcu nie każdy nosi przy sobie kamere HD
widać? wiadomo o co chodzi

widać? wiadomo o co chodzi

podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie