A myślicie że skąd ukraińskie czarnoziemy? Orcza krew tak dobrze użyźnia, to żal żeby się zmarnowało
Raczej od banderowców.
Bo na pewno ginie ich więcej, niż podają w Internecie.
Techniczne zboże przeznaczone dla krajów trzeciego świata samo się nie zbierze, a przecież się nie będą przejmować żywotem jakiegoś kacapskiego robaka w kombajnie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówP🤬lisz głupoty, obejrzyj sobie to 'przejście' klatka po klatce.
Nie bądź pierwszy naiwny – ruskie to największe k🤬ie i oszukiści, nie wierzę w ani jedno ich słowo, a tym bardziej w żadne propagandowe filmiki. I żeby nie było niedomówień – nie ma żadnej ŻADNEJ różnicy między ukraińskim chochołem a ruską onucą.
"Radio Erewań podaje: Grupa komunistów chińskich zaatakowała pracujący w polu radziecki traktor. Traktor odpowiedział celnym ogniem kilku dział rakietowych, po czym odleciał w kierunku Moskwy. Ministerstwo Rolnictwa ostrzega chińskich towarzyszy, że jeśli incydent się powtórzy, na pola zostaną wysłane kombajny."
Z tego połowa niebieskoocy,
A to Polacy nie są "niebieskoocy"?
[ Dodano 2025-05-28, 12:48 ]
Nie bądź pierwszy naiwny – ruskie to największe k🤬ie i oszukiści,
Mongołom, Arabom i Ż🤬dom nie dorastają do pięt, a Angolom do kostek.
[ Dodano 2025-05-28, 12:50 ]
fakt, że zachodnie agro-koncerny każą saszką obrabiać pola na niebezpiecznych terenach.
Nie tylko zachodnie. Większość z nich (agroholdingów) należy do lokalnych oligarchów.
A to Polacy nie są "niebieskoocy"?
Mongołom, Arabom i Ż🤬dom nie dorastają do pięt, a Angolom do kostek.
Nie tylko zachodnie. Większość z nich (agroholdingów) należy do lokalnych oligarchów.
Tak, tak – nie neguję tego, ale jako że należę do tego 'świata Zachodu', nie zamierzam publicznie czy też nie publicznie robić na siebie pissingu. Świat kapitalistyczny zszedł na psy. Ale – czy to subiektywnie, czy obiektywnie – jako naród mamy więcej powodów, żeby publicznie j🤬 ruskich k🤬iów w tym szoszonów niż Mongołach, Arabusach czy Ż🤬dków – o Anglikach już nawet nie wspomnę
@: Antykoncepcji nie było, za to były gw🤬ty.
To też, mojej byłej matka pojawiła się na tym łez padole dzięki anonimowemu członkowi Wehrmacht. Ale głównie to był brak lepszego zajęcia plus taka zwykła bezsilność. Przynajmniej idzie stres rozładować na parę minut.
Antykoncepcji nie było, za to była aborcja.
Co do gw🤬tów to też nie bardzo, nie było ich tyle żeby zmienić sytuację w ksero dzietności.
Mam nieodparte wrażenie, że gdzieś co 10 z🤬b w Polsce to następstwo przejścia i przer🤬ania Polski przez Armię czerwoną. Mongolsko kacapskie geny robią swoje i w PL to akurat widać.
Mam nieodparte wrażenie, że gdzieś co 10 z🤬b w Polsce to następstwo przejścia i przer🤬ania Polski przez Armię czerwoną
To złe masz wrażenie.
[ Dodano 2025-05-28, 14:40 ]
jako naród mamy więcej powodów, żeby publicznie j🤬 ruskich k🤬iów w tym szoszonów niż Mongołach,
Zapominasz, że Mongołowue wymordowali być może 20% polskiej ludności jak tu byli. Ani Rosjanie ani Sowieci nigdy takiego wyniku nie osiągnęli.
O Tatarach, którzy byli Mongołami też wspomnę - jak to miliony polskich obywateli zostało złapane i sprzedane w jasyr Ż🤬dom i Arabom właśnie.
Wojna, nie wojna - coś wp🤬lić do gara trzeba.
Aż mi się skojarzyło, że w Polsce podczas 2 wojny światowej się rodziło więcej dzieci niż obecnie.
Jaki Ty k🤬a głupi jesteś to masakra