👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Jest takie powiedzenie "kto wybrzydza ten nie r*cha", nie rozumiem ludzi, którzy krytykują takie normalne fajne tyłki, a nie jakieś anorektyczne suchary. Tak więc marszcz dalej pingwina w czeluściach pokoju.
Don Juan się odezwał, *** jego mać

Rozwalają mnie tacy internetowi "r🤬acze".
Oj Rudy wiesz... ferie mi się właśnie skończyły
To w weekend najlepiej, albo na walentynki. Będzie romantycznie

Szeroka i płaska jak u 40stki. Plus te boczki. Za darmo bym nie pogardził, ale nie uganiałbym sie za wlascicielka ; )

Fajnie, ale wklepać w google "fajny tyłek" i kliknąć "grafika" też potrafię. Zamiast tego: na tyłku/kartce/ścianie napisać mazakiem/długopisem/krwią: dzisiejsza data, Sadistic. Efekt? +100 do wiarygodności.

Widzę, że u kolegi eksplozja oksytocyny, burza hormonów i pierwsza dziewczyna, że chce się nią wszędzie pochwalić

Black Snake napisał/a:
Oj Rudy wiesz... ferie mi się właśnie skończyły
To w weekend najlepiej, albo na walentynki. Będzie romantycznie
![]()
Mogłeś wcześniej się odezwać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie