👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I pomyśleć że w tych czasach jest młodzież taka a nie inna. W przypadku wojny oni mieliby dostać karabin i bronić swojej ojczyzny? Skoro nawet przez płot nie przeskoczą bo spodnie za wąskie...

Trochę krótkie mógłbym gnoja oglądać jak kwiczy jeszcze przy rzyganiu ;p

Papryczki są chore, jako zapalony kucharz robiłem jakieś ostre cuda rano na obiad, z braku moździerza roztarłem kilka suszonych w ręce, i wsypałem do żarcia. ~3 mycia rąk później, mycie garnków, i z 8h od tego czasu, dziewczyna po początku gry wstępnej z krzykiem zwiała do łazienki... nie chcę sobie nawet wyobrażać co czuła, jak musiała się polewać 30 minut wodą po kroczu
O dziwo nigdy mi tego nie wypomina, aż taka trauma?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie