👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale z Was cioty, że po tej dziewczynie jedziecie
Czyżby tacy sami frustraci jak ten natręt, który do niej podbijał? Jestem w szoku, że tylu jest głupków

Fejk jak uj jak to ktoś już wcześniej napisał a wy dalej się pniecie na typa.

A ja powiem że ładnie i kulturalnie spławiła chama. Nie chciał po dobroci tekstem ,, mam chłopaka" to zaczęła ostrzej i piękniej mu wytykać wady a typ tylko swoje wady obnażył mówiąc jej o lodach. No cóż. 1:0 dla metalówy xD

Anamara napisał/a:
@SQT Ona nie pisała, że jest idealna. Człeń się narzucał to w końcu mu wygarnęła. Czy Ty też należysz to ludzi, którzy myślą, że jak ktoś z nimi normalnie rozmawia to od razu chce się zapoznać/spotkać/być z tą osobą? Trochę to głupie.
Nie nie należę do takich ludzi. Ale jak widzę kogoś z kim nie mam ochoty rozmawiać to się nie odzywam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie