Ej, od razu głupia c🤬a bo spławiła gościa? Starała się kulturalnie - nie pomagało, to wygarnęła prawdę w oczy.
To jest taki typ gościa, który daje sobie spokój z laską dopiero, gdy ta mentalnie go wykastruje
To jest taki typ gościa, który daje sobie spokój z laską dopiero, gdy ta mentalnie go wykastruje

Ale z Was cioty, że po tej dziewczynie jedziecie
Czyżby tacy sami frustraci jak ten natręt, który do niej podbijał? Jestem w szoku, że tylu jest głupków

Mimo wszystko mogła trochę kulturalniej. Napisać "sp🤬alaj" i tyle. Nie trzeba odpisywać wystarczy olać, nie trzeba się zniżać do czyjegoś poziomu.

pewnie po tej akcji wpadł w depresję ale dobrze tak natrętnemu c🤬jowi.
A wystarczyło konkretne "wyp🤬alaj" na starcie. J🤬y p🤬duś, zajęta to zajęta

Fejk jak uj jak to ktoś już wcześniej napisał a wy dalej się pniecie na typa.

I dobrze Ci powiedziała, jak mówi Ci że ma chłopaka a Ty brniesz dalej, jak już klocki lego ułożone to teraz nie poprzekładasz środka na dół, rozp🤬alasz całość i robisz smętnie mętnie od nowa, a komu by się chciało. Ha dobra babka
Piwko

tępić dzidę, jak chciał się w związek wp🤬lać
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

A ja powiem że ładnie i kulturalnie spławiła chama. Nie chciał po dobroci tekstem ,, mam chłopaka" to zaczęła ostrzej i piękniej mu wytykać wady a typ tylko swoje wady obnażył mówiąc jej o lodach. No cóż. 1:0 dla metalówy xD

Ostro potraktowany? Dziewucha ma faceta, wiedział o tym i mimo wszystko się wp🤬lał? Zasługiwał na zmieszanie z szambem.
Adder napisał/a:
Ostro potraktowany? Dziewucha ma faceta, wiedział o tym i mimo wszystko się wp🤬lał? Zasługiwał na zmieszanie z szambem.
Tacy goście są jak najbardziej mile przeze mnie widziani. Wiem z doświadczenia.
Dlaczego?
Krótka historia - SUKA NIE DA PIES NIE WEŹMIE.
Spławiła jakiegoś natrętnego frajera? Każda by tak zrobiła, ok!
Przystojny brunet, w lakierkach i mercedesie? Założę się, że nie.
I właśnie po to oni są, niech podp🤬la, masz wierną babę, to gościu i tak nic nie zdziała a jak zdziała.. Gdzie jest jego wina? Suka nie da pies nie weźmie - już mówiłem i tego się trzymam

Anamara napisał/a:
@SQT Ona nie pisała, że jest idealna. Człeń się narzucał to w końcu mu wygarnęła. Czy Ty też należysz to ludzi, którzy myślą, że jak ktoś z nimi normalnie rozmawia to od razu chce się zapoznać/spotkać/być z tą osobą? Trochę to głupie.
Nie nie należę do takich ludzi. Ale jak widzę kogoś z kim nie mam ochoty rozmawiać to się nie odzywam.