Ale Ci pocisła, jebnij se pianke i p🤬l tę szmatę...
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

Ja p🤬le, tyle fajnych tekstów można znaleźć na sadolu a ty piszesz do dziewczyny:
Cytat:
ogólny całokształt [...] ładna metalówa

Matko, co za fiej z tego człenia
A jaka wysoka samoocena, hehe.
Te "podryw teksty", kwestia chłopaka - "jakoś to załatwimy", cóż za pewność siebie
Strasznie natrętny facet, nie rozumiał, gdy kulturalnie go spławiała, to dostał zjazd, i słusznie. A potem wielki foch, bo dziewczyna chciała się pozbyć natręta.

Te "podryw teksty", kwestia chłopaka - "jakoś to załatwimy", cóż za pewność siebie

Generalnie jak ona taka idealna to po c🤬j w ogóle odzywała się w autobusie ? Skoro dla niej to obcy to w ogóle mogła olać typa.
"Jesteś dziewczyną - c🤬jem" - rozbawiło mnie to
Jakbym usłyszał takie wygarnięcie na żywo to chyba bym padł

@SQT Ona nie pisała, że jest idealna. Człeń się narzucał to w końcu mu wygarnęła. Czy Ty też należysz to ludzi, którzy myślą, że jak ktoś z nimi normalnie rozmawia to od razu chce się zapoznać/spotkać/być z tą osobą? Trochę to głupie.
No nieźle go rozj🤬a, ale z drugiej strony mogła po prostu go olać w c🤬j, teraz po takim pocisku popełni samobójstwo

Po wyrażeniu "waląc konia do poseł Grodzkiej" od razu widać, że pisał to koleś, słaba ustawka. Na c🤬j ludzie marnują czas na takie bzdety.
mario7778,
jak kupisz sobie Q7 to zagadaj ponownie,bedzie lykac po same kule
Glupia c🤬a
jak kupisz sobie Q7 to zagadaj ponownie,bedzie lykac po same kule
Glupia c🤬a

-Cześć. Ładna pogoda co?
-No
-Widzę, że świetnie się ze sobą dogadujemy, nigdy z żadną kobietą nie miałem tylu wspólnych tematów.
-Acha
-Może się umówimy na jakiś film u mnie w domu.
-Nie dzięki, mam chłopaka.
-Ło ty k🤬o j🤬a, myślisz, że kim ty k🤬a jesteś, dobrze, że się w porę zorientowałem. Pozdrów tego swojego frajera.
-No
-Widzę, że świetnie się ze sobą dogadujemy, nigdy z żadną kobietą nie miałem tylu wspólnych tematów.
-Acha
-Może się umówimy na jakiś film u mnie w domu.
-Nie dzięki, mam chłopaka.
-Ło ty k🤬o j🤬a, myślisz, że kim ty k🤬a jesteś, dobrze, że się w porę zorientowałem. Pozdrów tego swojego frajera.