- Ja nie wjadę? Potrzymaj resztki mojego rozumu.
Od 40 sek. widać dlaczego nie powinien na nią wjeżdżać. Koleś jest w śpiączce, nie reaguje na leczenie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
młodość od wózka inwalidzkiego to tak mała odległość
Niewiarygodny idiota, zaryzykował wjazd nie upewniwszy się wcześniej co jest po drugiej stronie?
Trudno współczuć takim ignorantom, na własne życzenie pchającym się do piachu...
"Koleś jest w śpiączce, nie reaguje na leczenie." może nie reaguje, bo nie chce??? Niech dadzą chłopowi spać, do jasnej cholery!
A tak w ogóle, wszyscy wiedzieliśmy czego się spodziewać za tym szczytem, ale i tak się uśmiałem jak zobaczyłem wyłaniającą się drugą stronę.
Ech.. Co za skończony idiota.
Po lesie się nie jeździ , k🤬y j🤬e, niech zdychają.
Nawet nie szkoda tępej motop🤬dy, można rzec żył jak motop🤬da zdechnie jak motop🤬da
Fajnie sie czyta jak komus zal dupe sciska ze las ze motoc🤬a. Bo hajsu pedaly na moto nie macie 🤣🤣🤣
PsikutaBezS napisał/a:
Po lesie się nie jeździ , k🤬y j🤬e, niech zdychają.
zamknij morde
Szkoda faktycznie szkoda. Jak sie rozj🤬 to mógł na amen a teraz podatnicy będą płacić za pielęgnowanie warzywa.
smc
2025-02-04, 7:23
MariolaBezPindola napisał/a:
Fajnie sie czyta jak komus zal dupe sciska ze las ze motoc🤬a. Bo hajsu pedaly na moto nie macie 🤣🤣🤣
Hajs na moto mamy, ale las to już większy wydatek...
Lepiej być biednym niż pedałem jeżdżącym po lesie na pedalskim rydwania a do tego skończyć jak warzywo. Ha tfu na ich chamskie spedalone chłopskie ryje.
Zawsze znajdzie się w grupie pajac, co to pokazać musi.
Szkoda, że reszta nie pojechała tą samą drogą go szukać.
Fajnie się słucha motop🤬dy na wózku:
Nie żałuję tego co zrobiłem, będę żałował tego czego nie zrobię