Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie pozwólcie kotu jeść sznurka ani nitki
Konto usunięte • 2013-09-16, 2:33
Na początku się przywitam bo to mój pierwszy post. Więc cześć!

Chciałbym opowiedzieć wam historię, która mi się przydarzyła niedawno.

Otóż mam kota w posiadaniu. Czasami wyjeżdżam ze Szczecina do rodziców i w tym czasie do mojego mieszkania przyjeżdża mój brat, żeby nim się opiekować. Przed wyjazdem pakowałem się i z torby wyjąłem duży kawał nici (jakiś metr). Zwinąłem to w kłębek i rzuciłem kotu. Wniebowzięty bawił się, skakał za tym.

Dwa dni po wyjeździe z domu zadzwonił mój brat. Nie byłem zdziwiony jego głosem- zawsze ten kot musi coś odp🤬lić, pogryźć rolety, zrobić bałagan jednak tym razem przerósł sam siebie.

Brat zastał mieszkanie praktycznie całe umorusane w gównie a kot biegał jak opętany po mieszkaniu ciągając na sznurku utworzonym z nitki wielkie gówno. Brat, choć średnio lubi kontakt ze zwierzętami musiał zatrzymać ten niszczycielski pociąg i wyciągnąć jemu z tyłka nitkę porządnej długości. Powiedział, że wszystko wyczyścił w mieszkaniu, jednak po powrocie znalazłem w paru zakamarkach resztki ekskrementów. Szczerze wątpię w jego nakłady siły do tego sprzątania bo kafle w toalecie były całe umorusane.

Gdybym wcześniej ogarnął, że mogę pochwalić się tym na Sadisticu poleciłbym bratu zrobienie paru fot. No szkoda, ale ten sierściuch nie raz jeszcze da mi okazję do pochwalenia się co odj🤬
Zgłoś
MadDave 2013-09-16, 11:40 22

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 11:41
Piwo za niszczycielski pociąg
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:04
Na cholerę witasz się pierwszym postem?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:12
No to ja miałem jeszcze lepiej - mam kota a kot je myszy. Dostał jedną na wpół żywą (trzepniętą tylko pułapką na myszy) i po zjedzeniu żygał jak durny przez kolejny dzień
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:22
PolaczekBuba napisał/a:

Na cholerę witasz się pierwszym postem?

Witam się przy okazji
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:23
Nie rozumiem..aż takim problemem jest dobre wychowanie i przywitanie z innymi użytkownikami ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:26
A mnie ta historia rozj🤬a, nieważne czy autentyczna czy nie.

Ale z metra nici zrobić kłębek? Przecież to takie małe jest że sierściuch bez problemu by to połknął w całości.

Albo historyjka wymyślona, albo nie umiesz oszacować na oko długości nici.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:29
Wydaje mi się, żę po prostu podane wymiary na oko, które nie zawsze się zgadzają z rzeczywistością i godzą w faktyczność historyjki ^^
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:34
DarthWafel napisał/a:

A mnie ta historia rozj🤬a, nieważne czy autentyczna czy nie.

Ale z metra nici zrobić kłębek? Przecież to takie małe jest że sierściuch bez problemu by to połknął w całości.

Albo historyjka wymyślona, albo nie umiesz oszacować na oko długości nici.

No fakt na oko podałem, przecież nie mierzyłem miarką. Na dowód, że historie o moim kocie są prawdziwe przyrzekam, że następnym razem dodam zdjęcia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:35
Następnym razem chyba rzeczywiście lepiej się bardziej wysilić bo Cię tutaj zjedzą
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:38
Człowiek uczy się na błędach!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:42
Mój pies kiedyś zeżarł pończochy mojej matki - bity tydzień ojciec latał na spacery z nożyczkami
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 12:48
Oj chyba coś kłamiesz
Zgłoś
Światłocień 2013-09-16, 13:09
Cytat:

Panie idz pan w h🤬j! to jest Sadistic, ku-fa , mam dosc czytania tu o kocim k🤬a gownie ,o tym jak kolega przewrocil sie na rowerku ale nic mu nie jest , i temu podobnym szajsie..... idzcie sie k🤬a bawic na autostrade! k🤬a to nie jest pudelek ni kwejk , piepszone gimbusy!!!! wyslij film jak jesz kocie gowno - dostaniesz piwo! i kto k🤬a takiej francy daje browary za to????? to sie nazywa piwo!- -nie , paroweczka dla pisiora! czy koledze w szatni po meczu czy w szkolnym kiblu za taka hostorie w poniedzialkowy poranek postawilbys browara? - co robiles stary w weekend? ------------"Chciałbym opowiedzieć wam historię, która mi się przydarzyła niedawno...." k🤬a historia z cyklu -upuszczone mydlo!!!!! jebac pindoli i drentwe historyje!

Gorączkowałeś z rana i mama pozwoliła Ci nie iść do szkoły? Szkoda...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 13:11
Nie rozumiem właśnie po co te nerwy Przecież o to chyba chodzi - o wymianę doświadczeń i dzielenie się ciekawszymi elementami swojego życia z innymi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie