Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie pozwólcie kotu jeść sznurka ani nitki
Konto usunięte • 2013-09-16, 2:33
Na początku się przywitam bo to mój pierwszy post. Więc cześć!

Chciałbym opowiedzieć wam historię, która mi się przydarzyła niedawno.

Otóż mam kota w posiadaniu. Czasami wyjeżdżam ze Szczecina do rodziców i w tym czasie do mojego mieszkania przyjeżdża mój brat, żeby nim się opiekować. Przed wyjazdem pakowałem się i z torby wyjąłem duży kawał nici (jakiś metr). Zwinąłem to w kłębek i rzuciłem kotu. Wniebowzięty bawił się, skakał za tym.

Dwa dni po wyjeździe z domu zadzwonił mój brat. Nie byłem zdziwiony jego głosem- zawsze ten kot musi coś odp🤬lić, pogryźć rolety, zrobić bałagan jednak tym razem przerósł sam siebie.

Brat zastał mieszkanie praktycznie całe umorusane w gównie a kot biegał jak opętany po mieszkaniu ciągając na sznurku utworzonym z nitki wielkie gówno. Brat, choć średnio lubi kontakt ze zwierzętami musiał zatrzymać ten niszczycielski pociąg i wyciągnąć jemu z tyłka nitkę porządnej długości. Powiedział, że wszystko wyczyścił w mieszkaniu, jednak po powrocie znalazłem w paru zakamarkach resztki ekskrementów. Szczerze wątpię w jego nakłady siły do tego sprzątania bo kafle w toalecie były całe umorusane.

Gdybym wcześniej ogarnął, że mogę pochwalić się tym na Sadisticu poleciłbym bratu zrobienie paru fot. No szkoda, ale ten sierściuch nie raz jeszcze da mi okazję do pochwalenia się co odj🤬
Zgłoś
Tassadar 2013-09-16, 14:15
Masz kota więc sam sobie jesteś winny. Nie znam stworzeń głupszych od kotów. No może poza ich właścicielami.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Stalovy 2013-09-16, 16:20
Kafelki gównem... umorusane??
Zgłoś
Herhard 2013-09-16, 16:23
Weź tasak i zrób z kota materiał na harda,będziesz miał spokój w domu i podziw na sadolu.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-16, 16:30
Mój kot kiedyś zjadł ten taki sznureczek od mopa
Zgłoś
dumad 2013-09-16, 16:56
taka prawda że brat zrobił niezłą imprezkę na Twoim kwadracie zapraszając dz🤬ki i jedna z nich po pierwszym razie w swoim życiu penetracji analnej uj🤬a Ci całe mieszkanie...

najlepiej na kota zrzucić wiedział że jak coś się rozp🤬oli to będzie mógł wj🤬 kota

więc za każdym razem gdy Cie nie ma a brat pilnuje kota i coś się potłucze, rozwali to już wiedz o tym że to nie wina kotka

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
melvin 2013-09-16, 22:16
Kiedyś za dzieciaka na wakacjach u dziadków na wsi moja siostra wpadła na genialny pomysł oswojenia prawie dzikiego kota poprzez zabawę, wzięła nitkę przywiązała do niej kawałek kiełbasy i poszła bawić się z kotem...
Po jakiejś minucie przybiega z wrzaskiem, że kot się udławi bo rzucił się na kiełbasę i połknął cały kawałek od razu...
Jako że się darła musiałem coś z tym zrobić bo inaczej przecież się nie zamknie, wyszedłem na dwór, kot faktycznie siedzi jakiś taki zdziwiony na chodniku a z pyska wystaje mu nitka długa na jakiś metr, co było robić, kot prawie dziki złapać się pewnie nie da albo jeszcze podrapie, zabić raczej szkoda, pojawił się pomysł więc został szybko zrealizowany.
Podszedłem sierściucha spokojnie żeby nie uciekł, przydepnąłem leżącą na chodniku nitkę i przestraszyłem bydle
jako, że prawie dzikie to długo się nie zastanawiało co robić tylko rzuciło się do ucieczki, nitka wręcz przeciwnie szarpnęło, kot się zakręcił i uciekł a na nitce wyrwanej z przełyku kota pozostał jeszcze kawałek kiełbasy. Dodam że kot nie ucierpiał bo żył jeszcze kilka lat.
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-09-17, 1:19
Fejk kolego
Zgłoś
DarK64 2013-09-17, 15:15
LUDZIE! Nie obchodzi mnie to czy to fake czy nie... JESLI KOTU WYSTAJE Z TYLKA NITKA NIE MOZNA JEJ WYCIAGAC! Kotu moze ona sie wewnetrznie oplatac i mozecie wyciagnac cos wiecej niz kupa czy sznurek! Kota trzeba szybko dac do weterynarza.

... w ogole nie powinno sie dawac kotu sznurka jesli jest sie odpowiedzialnym wlascicielem!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-09-17, 15:26
A ty co, weterynarz jesteś?
Zgłoś