Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T0B1 2013-06-23, 11:38 41
sobol1992 napisał/a:

won z tym pedalstwem

Racja, możesz więc sobie już stąd iść.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
thez 2013-06-23, 11:43 3
Chyba nadużywał komputera w okresie dorastania i teraz nie ma do kogo gęby otworzyć. Co z tym zrobić? Obwieścić wszem i wobec, że jest introwertykiem. I to Ty masz do niego zagadać!
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-06-23, 11:50 1
Introwertyk opowiadający o sobie jakieś paręnaście minut (sporo cięć które skróciły wywód). Ciekawe. Introwertyk takich filmików raczej nie nagrywa bo k🤬a jest introwertykiem
P.S. Jeszcze se raz napisze, introwertyk
Zgłoś
-Pepe- 2013-06-23, 11:55 3
Jak można k🤬a nie iść na studniówkę?!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 12:02 26
PierreDolny napisał/a:

Jak można k🤬a nie iść na studniówkę?!

Można. Niby co w nich fajnego? Tańczenie do muzyki, której się nie lubi z ludźmi, których się nie lubi i nie zna. I jeszcze trzeba za to zapłacić. C🤬j nie zabawa.

@down to jesteś bardzo niewyedukowany.
Zgłoś
wixel 2013-06-23, 12:15 2
Dopóki nie było komputera, nie znałem żadnych introwertyków, ekstrawertyków, p🤬dawertyków.
Nic dziwnego, kiedyś wszyscy woleli być dyslektykami.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 12:19
Naprawdę ten niedobitek nie potrafi powiedzieć 3 zdań jednym ciągiem, tylko tnie to z częstotliwością stroboskopu... co za crap
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 12:57 6
Mario893 napisał/a:

Wyobraźcie sobie, że nagle musicie przestać palić, pić i zamiast tego z dnia na dzień przejść na dietę i zacząć ćwiczyć. Taki właśnie wysiłek stanowi dla introwertyka odezwanie się do drugiej osoby. Facet dobrze gada. Być może sposób, w jaki nagrywa swoje filmiki może być irytujący(mnie też wkurzają te cięcia wpół słowa), ale sens merytoryczny jest świetnie zawarty. Dodałbym, i pewnie autor filmiku by się ze mną zgodził, że my introwertycy mamy cholerny problem ze zrozumieniem niektórych praw rządzących tym światem, np. dlaczego o prestiżu danej osoby decyduje ilość spożytego alkoholu na imprezie. Ja na przykład nie rozumiem zupełnie, dlaczego za ten komentarz zostanę zmieszany z błotem. Nie rozumiem, dlaczego ktoś nie może uszanować mojego zdania. Ta, w końcu jesteśmy na sadisticu.

k🤬a luju, tak jak swka napisał na c🤬j o tym mówi, to jest j a s n e i oczywiste!! A on niby jest tym całym "introc🤬jrtykiem", ale chciałby być internetowym "celebrytom", mówi, że nie zależy mu na uznaniu innych, ale jednak nagrywa ten filmik.. więc na c🤬j go nagrywa jeżeli i tak mu wszystko jest obojętne, na c🤬j się tłumaczy? Ogólnie to wk🤬iają mnie wszyscy ci "mentorzy" internetowi, k🤬a fizjolodzy j🤬i.

Kto wypije więcej alkoholu ten jest wg ciebie bardziej zajebisty? chyba w podstawówce, najwyraźniej nigdy nie byłeś na żadnej domówce jeśli tak mówisz, najwyraźniej nie masz i nie miałeś nigdy znajomych, a no tak jesteś introwertykiem i masz na to wyj🤬e.. to na c🤬j się wypowiadasz? Oburzony pimpuś k🤬a.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 13:03
po co wstawiacie jakiegoś pintolaka na główną.. który sam nie wie o czym gada
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2013-06-23, 13:15 3
Introwertyk i nagrywa vlogi...? No bardzo ciekawe.

podpis użytkownika

Zgłoś
jarken 2013-06-23, 13:53
A ja się dowiedziałem w końcu, co mi jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 14:05
Tu chodzi o to, ze ziomek nie ma znajomych bo nikomu nie chce sie rozmawiac z takim nudziarzem, a on próbuje do tego dorobić teorię i udawać ze to jego wybór )
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 14:08
Częściowo się zgodzę, częściowo nie.
Zgłoś
Philipek 2013-06-23, 14:18 3
nie przywitanie sie, wchodzac do towarzystwa jest brakiem dobrych manier.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-23, 14:53 1
A ja powiem tak, ludzie się witali, witają i będą witać a jak ja jestem w towarzystwie i dochodzi do naszego grona jakiś koleś którego ja nie znam a zapewne jest czyimś znajomym, i nie poda mi ręki to uznam to za brak kultury i szacunku do ludzi do których dołączył, po prostu mógłbym go przez znielubić a może nawet i przyj🤬 się i mu wp🤬lić (ręki z gówna chyba nie ma?!) Mam całkiem spore grono znajomych a szczególnie spotykam większość z nich na różnych imprezach masowych czasami udawało mi się dołączać do grupy przeszło 40 osób gdzie połowę znałem a druga połowa była znajomymi moich znajomych także zajmowało to czasami nawet i z 30 min żeby z każdym się przywitać i oczywiście robiłem to i będę zawsze robił bo to dla mnie tak normalne jak to że Polska leży w europie, więc niech mi tu nie wyjeżdża jakiś pet który usprawiedliwia swoje frajerskie c🤬lowskie zachowanie jakimś introwertyzmem, bo żeby znajomemu albo osobie która z nim stoi ręki nie podać to trzeba być jakąś j🤬ą parówą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie