📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:38

Przejście dla pieszych, podwójna ciągła, +50 km i policja - kumulacja jak w totka!

Ja raz 80 dyszek w 40 leciałem i zobaczyłem te ich kamizelki to dałem po heblach aż ten za mną zatrąbił. Zatrzymał mnie gliniarz i się pyta ile leciałem. Odpowiadam 40. Policjant że nie prawda jechałem ponad 100km/h. O nie chce by pokazał na suszarce. Okazało się że nie zdążył zrobić pomiaru. I tylko mnie spisał ale patrzył czego się przyczepić nawet terminnu z gaśnicy spisywał..
.
Jest taki przepis który zabrania ukrywania się policjantom. Muszą być widoczni z drogi-chodzi o to że jak zapieprzasz i jesteś skupiony na drodze i zauważysz zagrożenie nie tylko gliniarza ale np dziecko mogące wbiegnąć na drogę to w porę zareagujesz.
.
Jest taki przepis który zabrania ukrywania się policjantom. Muszą być widoczni z drogi-chodzi o to że jak zapieprzasz i jesteś skupiony na drodze i zauważysz zagrożenie nie tylko gliniarza ale np dziecko mogące wbiegnąć na drogę to w porę zareagujesz.
Sądząc po tym infinity raczej stać go na mandat :/ Nauczki raczej z tego nie wyciągnie. Chyba że punkty kolekcjonuje, to może zaboleć.

Tak swoją drogą, oglądając tę 'jazdę' do 14 sekundy zastanawiałem się, jak długo sam bym wytrzymał tak się wlokąc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie