Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Marris 2024-12-30, 10:15
Orientuje się ktoś jakie to motocykle ?
Zgłoś
ZiooMall 2024-12-30, 17:44
Lollita napisał/a:

Wszystko dobrze? Przegrywie życiowy.

Przegryw to twoje imię pajacu, a ja to właśnie na Majorce z twoją leżę i mi za 5 euro maczugę masuje swoim podniebieniem 😎
Zgłoś
drakasraka 2024-12-30, 22:40
bercisko napisał/a:

Uważam, że kilka kopów na złodziejski ryj zanim trafi do aresztu jest jak najbardziej wskazane

jednak afrykański system sądownictwa jest bardziej sprawny czyli opona + benzynka
Zgłoś
NwcOnlyamodel 2024-12-30, 23:34
Taki k🤬a gieroj a popłakał się jak małolata. Gangsta paradadise na 30%
Zgłoś
Lollita 2024-12-31, 9:49 1
ZiooMall napisał/a:

Przegryw to twoje imię pajacu, a ja to właśnie na Majorce z twoją leżę i mi za 5 euro maczugę masuje swoim podniebieniem 😎

Ja mam chłopaka a nie dziewczynę idioto. No ale jak lubisz jak ci facet maczugę masuje no to nie wnikam.
Zgłoś