Określenia takie jak „czarnych”, „rumun”, „c🤬ty” czy „brudas” w żaden sposób mnie nie gorszą.
Przecież nie obrażają żadnego człowieka.
Na Marszałkowskiej zaczepia faceta Murzyn:
- Akademija?
- Ale jaka Akademia, panie? - odpowiada warszawiak - Sztuk Pięknych, Muzyczna, Sztabu Generalnego, Wychowania Fizycznego?...
- ....Cjenkujem...
Konto usunięte
2011-06-25, 22:42
Nie łapie tego i z tego co widzę po piwach inni też coś mają problemy... to już koniec? Na pewno wkleiłeś całość? ;/
Konto usunięte
2011-06-25, 23:01
hahaha, szkoda tylko że wyciąłeś te śmieszne dowc🤬y i zostawiłeś ten pierwszy i ostatni które w ogóle nie mają w sobie nic śmiesznego, ale reszta żartów pierwsza klasa
Konto usunięte
2011-06-26, 0:40
czego nie łapiecie? w pierwszym ewidentnie nie nazywa wspomnianych ludźmi, a w drugim mówi o poziomie języka polskiego jakim władają obcokrajowcy
Konto usunięte
2011-06-26, 2:25
nie rozumiem
@Ceguazer
Captain Obvious is BAAAAAAAAAAAAAAAAAACK!
podpis użytkownika
Jam jest Pan Twój!
@up
W przypadku tego drugiego to nie jest aż takie obvious...
Konto usunięte
2011-06-28, 1:27
Łer is de ston?
ja tam rasistą nie jestem ale asfalt ma swoje miejsce a skrzypek po dachu mi też skakał nie będzie!
Konto usunięte
2011-06-28, 8:33
@kudlaty1125
ja uwielbiam Twoje komentarze. Ty zawsze jesteś taki zabawny i w ogóle

. Nasz taki portalowy zgrywus hihi
@up
Jaki słodki Pan Hitler :O~~~~
Konto usunięte
2011-06-28, 11:19
Trzeba być naprawdę nierozgarniętym, żeby tego nie skumać. Pierwszy jest spoko, i za niego masz piwo, co do drugiego, fakt nie jest śmieszny, ale nie o to w nim chodzi.
@up,
k🤬a, a ja zawsze myślałem, że w kawałach chodzi o to, żeby były śmieszne!
teraz już wiem, że nie! dzięki za radę
podpis użytkownika
Jam jest Pan Twój!
Konto usunięte
2011-06-28, 15:47
Na Marszałkowskiej zaczepia faceta Cygan:
-Akademija?
- Ale jaka Akademia, panie? - odpowiada warszawiak - Sztuk Pięknych, Muzyczna, Sztabu Generalnego, Wychowania Fizycznego?... Zaraz, kurrrwwaa.... Oddawaj zegarek, złodzieju!
nie ogarniacie drugiego?
chodzi o to, że naj🤬y Polak się pyta murzyna(warszawiaka)
jakoś tak