podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Jakość nagrania od strony audio zasługuje na kratę browarów
podpis użytkownika
Wspieramy sadola
Ratowanie samobójców to marnowanie sił i środków. Każdy ma wolną wolę, jeśli chce umrzeć, uszanujmy jego decyzję. W ten sposób społeczeństwo samo się oczyszcza.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Ratowanie samobójców to marnowanie sił i środków. Każdy ma wolną wolę, jeśli chce umrzeć, uszanujmy jego decyzję. W ten sposób społeczeństwo samo się oczyszcza.
To skacz pierwszy
Dobrze, że w PL zamiast edukacji nt zdrowia psychicznego uczniowie (szkoła podstawowa + szkoła średnia) przeznaczają 768 godzin na lekcje religii. Dzięki temu niedostosowane jednostki same się miłosiernie wylogowują... Że już nie wspomnę że sama religijność prowadzi do psychoz.
Jako osoba porykajaca się z tymi problemami, mogę stwierdzić że nie należy się śmiać z ofiar. Sam miałem ataki paranoji, które trwaly po kilka miesięcy. Mój najdłuższy trans w którym byłem trwał 6 miesięcy.
Ale w sumie c🤬j w jakiegoś kacapa
Ale w sumie c🤬j w jakiegoś kacapa
TwójCzarnyPan napisał/a:
Tak, szanujmy decyzję osób zdecydowanych na eutanazję, ale w życiu każdego człowieka dochodzi czasem do kryzysów. Podczas nich osoba nie myśli racjonalnie i takie też są jej decyzje. Dlatego więc nie zgadzam się z Tobą co do ratowania samobójców, bo choćby fakt zakończenia związku nie jest uzasadnionym powodem do przerwania własnego życia. Tyle, że klient będzie to miał szansę zrozumieć dopiero za jakiś czas. O ile go właśnie uratujemy.