podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Marek695454 napisał/a:
Gównoskóry więc nie ma szkód
Gownoskóry? Bo co?
Jakość nagrania od strony audio zasługuje na kratę browarów
Ratowanie samobójców to marnowanie sił i środków. Każdy ma wolną wolę, jeśli chce umrzeć, uszanujmy jego decyzję. W ten sposób społeczeństwo samo się oczyszcza.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Ratowanie samobójców to marnowanie sił i środków. Każdy ma wolną wolę, jeśli chce umrzeć, uszanujmy jego decyzję. W ten sposób społeczeństwo samo się oczyszcza.
To skacz pierwszy
Dobrze, że w PL zamiast edukacji nt zdrowia psychicznego uczniowie (szkoła podstawowa + szkoła średnia) przeznaczają 768 godzin na lekcje religii. Dzięki temu niedostosowane jednostki same się miłosiernie wylogowują... Że już nie wspomnę że sama religijność prowadzi do psychoz.
Jako osoba porykajaca się z tymi problemami, mogę stwierdzić że nie należy się śmiać z ofiar. Sam miałem ataki paranoji, które trwaly po kilka miesięcy. Mój najdłuższy trans w którym byłem trwał 6 miesięcy.
Ale w sumie c🤬j w jakiegoś kacapa
Ale w sumie c🤬j w jakiegoś kacapa
TwójCzarnyPan napisał/a:
Tak, szanujmy decyzję osób zdecydowanych na eutanazję, ale w życiu każdego człowieka dochodzi czasem do kryzysów. Podczas nich osoba nie myśli racjonalnie i takie też są jej decyzje. Dlatego więc nie zgadzam się z Tobą co do ratowania samobójców, bo choćby fakt zakończenia związku nie jest uzasadnionym powodem do przerwania własnego życia. Tyle, że klient będzie to miał szansę zrozumieć dopiero za jakiś czas. O ile go właśnie uratujemy.