👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm...nie wiem jak wam, ale mi w domu ciężarówka z przyczepą się nie zmieści...

dupa jasiu, z tymi oponami jakimiś mniejszymi i jakimiś innymi duperelami, jest to opona niskociśnieniowa, która poddaje się w terenie tak by wywierać jak najmniejszy nacisk punktowy
a tu taka szybka informacja od wujka google
Jednym z najważniejszych patentów rosyjskiej firmy są niskociśnieniowe opony. Te wyjątkowe gumki rozkładają ciężar pojazdu tak dobrze, że może wynosić on między 0,1 a 0,4 kilograma na centymetr kwadratowy. Kilkutonowy pojazd może zatem śmiało przejechać człowieka, który przypadkiem, lub nie znalazł się pod kołami. Co więcej, wyjdzie on z tego cało.
Jakaś tam strona o rosyjkich patentach z autami terenowymi itp.
jak chcecie to wklepcie sobie "opony niskociśnieniowe"

a tu taka szybka informacja od wujka google

Jednym z najważniejszych patentów rosyjskiej firmy są niskociśnieniowe opony. Te wyjątkowe gumki rozkładają ciężar pojazdu tak dobrze, że może wynosić on między 0,1 a 0,4 kilograma na centymetr kwadratowy. Kilkutonowy pojazd może zatem śmiało przejechać człowieka, który przypadkiem, lub nie znalazł się pod kołami. Co więcej, wyjdzie on z tego cało.
Jakaś tam strona o rosyjkich patentach z autami terenowymi itp.

jak chcecie to wklepcie sobie "opony niskociśnieniowe"

M@rio napisał/a:
Kiedyś przejechałem tak moją byłą siostrę
![]()
Byłą ? To już nie sypiacie razem ?
Trekol i jego niskociśnieniowe opony
Można śmiało przewinąć do 1.00
Można śmiało przewinąć do 1.00
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie