co jak co, ale stare cz🤬chy mają najwięcej wyluzowane podejście do życia ze wszystkich emerytów. widzieliście kiedyś, żeby białas odp🤬lił coś takiego i pojechał dalej, jak gdyby nic? ja nie

@Oponka
W przyszłości te zakompleksione młode murzyny będą starymi (o ile dożyją) i będą najgorszymi emerytami. Ze skrajności w skrajność.
W przyszłości te zakompleksione młode murzyny będą starymi (o ile dożyją) i będą najgorszymi emerytami. Ze skrajności w skrajność.
Novik napisał/a:
Jak najarany toż to Holandia
dokładnieAmsterdam .Gościu jest lokalną atrakcją....
Oponka napisał/a:
co jak co, ale stare cz🤬chy mają najwięcej wyluzowane podejście do życia ze wszystkich emerytów. widzieliście kiedyś, żeby białas odp🤬lił coś takiego i pojechał dalej, jak gdyby nic? ja nie
a widziałeś kiedyś jakiegoś czarnego który czymś się przejmuje ? jak mu czegoś brakuje to to zap🤬li sobie i luz
Jakbyś całe życie nie shańbił się robotą to na starość też byś miał wyj🤬e po całości
Oponka napisał/a:
Nie widziałaś bo pewnie mieszkasz w Polsce a tu emeryci przeżyli wojnę a resztę życia pod komunistycznym butem.