👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W GIMPie robiłem, może kiedyś się nauczę z tego lepiej korzystać, żeby nie wyglądało jak w paincie.

Masakryczna twórczość. Jestem zwolennikiem, ale to co stworzyłeś to dno.

widze ze Microsoft ciagle trzyma sie standardow z Win 3.11, i paint dalej pozostaje najlepszym narzedziem do obrabiania "grafiki"
ale nie zalamuj sie, moze kiedys bedziesz tak dobry ze namalujesz mone lise albo cos przy uzyciu painta

ale nie zalamuj sie, moze kiedys bedziesz tak dobry ze namalujesz mone lise albo cos przy uzyciu painta

Stary, chyba powiem powiem o tobie pewnej polskiej firmie która zajmuje się produkcją... yyy... towaru chemicznego pochodzenia organicznego z obiektów modyfikowanych genetycznie (Zenex) w pewnej wsi w której mieszka syn sąsiada dziadka mojego wujka, szef firmy Zenex szuka dobrego grafika na tego typu bilboardy, porozrzucałoby się po całej wsi, co Ty na to? Bo powiem Ci szczerze, że Twoje zdolności obróbki grafiki komputerowej mnie powaliły!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie