👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Nie rozumiem ludzi, którzy nie rozumieją hip hopu.
-A co jest w przeklinaniu do zrozumienia?
-Nie wiem
Brawo. A myślałem, że gimnazjaliści w Realu na palecie (temat wyżej) to dzisiejszy debil nr 1.
-A co jest w przeklinaniu do zrozumienia?
-Nie wiem

Raperky sie zbulwersowały i piszą "bo uogólniacie" albo "jak wszędzie znajdą się idioci"... Akurat w tym momencie sytuacja wygląda tak, że WIĘKSZOŚĆ osób z subkultury rapu i hip hopu to debile. Wiem co mówię, bo miałem wiele razy do czynienia z dresami. Chodze z jednymi do klasy, do szkoły, widuje ich w mieście i wszędzie, znam ich logikę i tok myślenia przez to, że wiele razy miałem z nimi na pieńku przez to, że niby oni mówią "Liryka to jest to" itp, a nie potrafią zrozumieć ani ułożyć poprawnie prostego zdania w języku polskim. Rap to jest śpiewanie, czyli kultywowanie plebsu i wszystkich niemoralnych zachowań takich jak narkotyki, przemoc, głupota, kurestwo itd...

@Rockface123
Idąc twoim tokiem rozumowania przez metal w Polsce rozszerza się pryszczata cera i długie brudne przetłuszczone włosy
Idąc twoim tokiem rozumowania przez metal w Polsce rozszerza się pryszczata cera i długie brudne przetłuszczone włosy

patologia to może jest u Ciebie na osiedlu prostaku, nie wiem skąd w ogóle skojarzenie rapu i dresiarzy naoglądałeś się pierdół w internecie i siejesz bzdury, skąd oni wzięli tych dwóch lekkopółśmiesznych kolesi do tej "sondy ulicznej" bo inaczej tego nazwać nie można, niestety w dalszym ciągu niektóre gatunki muzyki są kojarzone przez gimbusów z określonymi standardami medialnymi... matka wie że klniesz

mnie najbardziej śmieszy przeżywanie tekstów w piosenkach a już największą tragikomedią są szczyle, które chodzą po ulicy i na cały regulator puszczają zajebiste hh bity ze swoich fonów, no i to gibanie na boki ;]
ema ziom!
ema ziom!

Po tonie głosu tego pierwszego łebka już słychać że inteligencją to on nie grzeszy. A najbardzej mnie bawi gdy jakiś gimus mi zwróci uwage "Rap to muzyka, HipHop to kultura" To jest takie żałosne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie