👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rockface123
w rureczkach dobre,lepiej w rureczkach niż w sutannie jak Twój stary, mam nieodparte wrażenie że on Ci chyba do wanny wchodził za często bo masz ładnie zryty łeb.
w rureczkach dobre,lepiej w rureczkach niż w sutannie jak Twój stary, mam nieodparte wrażenie że on Ci chyba do wanny wchodził za często bo masz ładnie zryty łeb.
Jakie to smutne, że debile kształtują zdanie ludzi na Hip Hop... Czasami chce mi się płakać, że żyją takie osoby prowadzą legalny żywot. JP, Firma, Bonus RPK itd... Ludzie proszę was. Rap to nie tylko bezmózgi oraz pojeby śpiewające o konfidentach, psach, i jointach, zrozumcie to w końcu. Prawdziwy Hip-Hop jest trudny to zrozumienia, przesłanie często jest zawiłe, teksty trzeba przemyśleć, prawdziwy Hip-Hop to po prostu poezja. Proszę bardzo to utwór na którym się wychowałem .
Pozdrawiam wszystkich, i sięgnijcie po swój własny rozum, a nie ten z mediów

dla wszystkich znawców, którzy uważają, że rap i hip hop to debile w dresach polecam sprawdzić między innymi takich raperów jak w.e.n.a. te-tris bisz eldo o.s.t.r. vnm smarki smark. tak naprawdę debile większość tych debili w dresach, którzy mówią że słuchają rapu gówno wiedzą o subkulturze hip hopu przez co ją kaleczą.

Tyle, że to nie z zielonej góry jest. Było tu już kiedyś w postaci filmiku.

WWO,Paktofonika,Pokahontaz, 52 Dębiec, 3xklan to jest prawdziwy hip-hop....
Mógł bym wymienić jeszcze pare ludzi rapujących nie w stylu "jp hwdp". A co do dresów sam nie przepadam za bandą dzieciaków noszących ubrania z napisem "Jp hwdp".
Mógł bym wymienić jeszcze pare ludzi rapujących nie w stylu "jp hwdp". A co do dresów sam nie przepadam za bandą dzieciaków noszących ubrania z napisem "Jp hwdp".
M4RINI napisał/a:
Jakie to smutne, że debile kształtują zdanie ludzi na Hip Hop... Czasami chce mi się płakać, że żyją takie osoby prowadzą legalny żywot. JP, Firma, Bonus RPK itd... Ludzie proszę was. Rap to nie tylko bezmózgi oraz pojeby śpiewające o konfidentach, psach, i jointach, zrozumcie to w końcu. Prawdziwy Hip-Hop jest trudny to zrozumienia, przesłanie często jest zawiłe, teksty trzeba przemyśleć, prawdziwy Hip-Hop to po prostu poezja. Proszę bardzo to utwór na którym się wychowałem .
Pozdrawiam wszystkich, i sięgnijcie po swój własny rozum, a nie ten z mediów![]()
No i co tu takiego trudnego do zrozumienia? Słowa powiedziane wprost, czy te śmieszne rymy jak w wierszykach dla dzieci od Juliana Tuwima

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie