📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Akurat rysunek wyśmiewa dzisiejszą "kulturę", więc może być. To jeszcze nie jest kwejkowy szmelc.

ja wam powiem że bez neta nic do roboty by nie było było. Chcesz jeździć na BMX to sporo kasy kosztuje (mw 1000zł), deskorolka (200) Rower (500). dobra sporty sportami ale np taka gitara z piecem (1000używana)
można oszczędzać ale jak się pracuje, tylko w tedy i tak nie masz na to czasu. a jak siedzisz w szkole to hajsu nie zdobędziesz bo jak.
można oszczędzać ale jak się pracuje, tylko w tedy i tak nie masz na to czasu. a jak siedzisz w szkole to hajsu nie zdobędziesz bo jak.
Roczu, wszystko kosztuje. Komputer to Ci za darmo dali w sklepie i do niego jeszcze dorzucili dożywotni pakiet internetowy w gratisie? Jeśli tak to trzeba było wziąć jakiś sprzęt sportowy zamiast niego. Same korzyści: byłbyś zdrowszy, miałbyś świetną kondycję, laski ponoć wolą wysportowanych gości a przede wszystkim za pomocą deskorolki nie pisałbyś durnot w internecie. Pozdrawiam.
PS. Ostatniego zdania nie musisz brać do siebie, nie lubię jak ktoś przeze mnie płacze.
PS. Ostatniego zdania nie musisz brać do siebie, nie lubię jak ktoś przeze mnie płacze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie