Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Ja to tylko wrzucam.

Wszelkie skojarzenia narodowościowe są całkowicie przypadkowe.

"W erze poprawności politycznej niektórzy ludzie wydają się nieświadomi tego, że przeczulenie na słowa może oznaczać ślepotę na rzeczywistość." – Thomas Sowell

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2022-09-21, 16:46 ]
bodzio204

wydarzenia.interia.pl/malopolskie/news-przez-okno-wyrzucil-nawet-wanne...

ukryta treść

Zakrwawiony nagi mężczyzna wyrzucił przez balkon zlew, piekarnik, pralkę, lodówkę, a nawet wannę, po czym zaczął uciekać. Takie sceny w środowy poranek zszokowały najbliższych sąsiadów i mieszkańców okolicznych bloków jednego z krakowskich osiedli. Informację o zdarzeniu Interia otrzymała od zaniepokojonego czytelnika.
Do zdarzenia doszło na osiedlu Kliny na południu Krakowa. Mieszkanie na parterze w jednym z bloków zostało doszczętnie zdemolowane. Zaalarmowani przez czytelnika sprawdziliśmy sytuację na miejscu. Rzeczywiście, przed budynkiem znajdują się wyrzucone z mieszkania rzeczy: zlew, krzesła, szafka, piekarnik, a nawet pralka i wanna.
O sprawę zapytaliśmy policję.
- O godzinie 6 otrzymaliśmy zgłoszenie od pracownika ochrony osiedla o awanturującym się obywatelu Ukrainy biegającym nago, który niszczy wyposażenie budynku. Na miejscu zastano zgłaszającego, który oświadczył, że Ukrainiec uszkodził wyposażenie mieszkania - przekazał Interii mł. insp. Sebastian Gleń, rzecznik prasowy małopolskiej policji.

Jak się dowiadujemy, mężczyznę udało się odnaleźć całkiem niedaleko, "w rejonie budynku".

- 35-latek był nagi, wypowiadał się i zachowywał irracjonalnie - dodał Sebastian Gleń.

Jak ustaliła Interia, mężczyzna był także zakrwawiony. Jednak ze wstępnych ustaleń policji wynika, że sam pociął sobie dłonie oraz plecy. Zatrzymany został zabrany w asyście policji do szpitala.

Jak nieoficjalnie dowiedziała się Interia, zachowanie 35-latka wynika z jego problemów ze zdrowiem psychicznym.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
skywalker75 2022-09-21, 14:00 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sensualna 2022-09-21, 14:12 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
titof 2022-09-21, 14:14 3
A ja widziałem " Polaków " którzy w taki sam sposób zniszczyli mieszkanie socjalne takich "ludzi" są setki jak nie tysiące też im pomagamy , zapomogi są finansowane z naszych podatków . Jakoś nikt nie biega z kamerą i nie nagrywa . Oczywiście takie postępowanie jest delikatnie mówiąc karygodne i odpowiednie służby powinny się tym zająć , łącznie z deportacją. Ale rodzima patologia jest równie kreatywna , tylko gdzie ich deportować ?
Zgłoś
Indywidualista 2022-09-21, 14:14 12
~sensualna napisał/a:

to ci powiem że u mnie na osiedlu tak wyglądają eksmisje jak ktoś nie opróżni mieszkania to wszystko leci przez okno i nikt nie patrzy na to czy to był nowo zakupiony sprzęt czy nie

Pewnie przywieźli ze wschodu te pralke, wanne, lodówkę w autobusie i pociągu, prawda?
Zgłoś
Halman 2022-09-21, 14:16 4
Zgłoś
discoteq 2022-09-21, 14:20 6
Myślę, że porą zimową dostaniemy znacznie więcej takich filmików...
Zgłoś
radek225 2022-09-21, 14:20 33
Nie bronię Ukraińców, czy coś, ale nagle wszyscy zapomnieli, co się działo na zachodzie po 1990 roku, gdy otworzyły się granice i Polacy zaczęli wyjeżdżać za chlebem na zachód. Nagle w RFN zaczęły ginąć samochody, a do tej pory drzwi, które nigdy nie były zamykane na klucz, Niemcy w domach zaczęli zamykać. Do dnia dzisiejszego Polak w Niemczech kojarzony jest ze złodziejem aut. Co działo się w UK po fali migracji z Polski w 2005 roku? Byłem w Anglii kilka razy turystycznie, potem jeździłem ciężarówką i tę polską patolę widziałem na własne oczy. Pijani, zaćpani, nie umiejący sklecić ani jednego zdania po angielsku, twarz nie skalana inteligencją... Kto miał łeb na karku, ten w Niemczech / UK / Holandii / Belgii / Hiszpanii itp dorobił się kasy, wrócił do Polski, kupił mieszkanie, pobudował dom, kupił samochód , reszta polskiej patoli została tam do dziś. Wszczynają burdy, leżą zaćpani, ciągną benefity, gniją w pierdlach za włamania i rozboje, dewastują wszystko dookoła jak Ukry na tym filmie. Przyjechało ich do nas miliony, i jak wszędzie - trafią się porządni ludzie, trafi się i patola, dla mnie nic nadzwyczajnego. I takich obrazków zobaczymy jeszcze nie raz dziesiątki albo setki, co nie świadczy o tym, że Ukraińcy są pod tym względem jacyś specjalnie inni niż my. Ja w nich widzę nas jako Polaków z początku lat '90. Wyjeżdżają na zachód za chlebem, bo on w jeden miesiąc nawet w Polsce zarobi tyle, co na Ukrainie w pół roku robiąc to samo. I na X ogółu, który wyjechał trafi się Y odsetku niereformowalnej patoli, która robiła gnój u siebie i robi gnój w miejscu, w którym przyszło mu pracować.
Zgłoś
uzytkownik609 2022-09-21, 14:24 1
no to wszelkiej maści hejterzy i szowiniści mają teraz pożywkę do atakowania
Nikt nie wie co się tam stało, o co chodziło. A może Ukraińcy zostali źle potraktowani? Bez powodu się takich rzeczy nie robi.
Konfederusja na pewno nie zapomni o tym wspomnieć, a Braun już jedzie na miejsce
Zgłoś
konto usunięte 2022-09-21, 14:30 10
Zgłoś
Gaiseric 2022-09-21, 14:33 29
uzytkownik609 napisał/a:

A może Ukraińcy zostali źle potraktowani?

To jedź na miejsce, poszukaj ich i im w ramach przeprosin daj dupy.

Stepowe bydło, pozostanie stepowym bydłem - nie ważne czy 100km od polskiej granicy, czy 1000.
Zgłoś
Adae 2022-09-21, 14:33 1
Idz ich lamusie dojechac zamiast chodzic z telefonem. Nic dziwnego, ze robia co chca jak widza z kim maja do czynienia.

W moim miescie Ukraincy sa bardzo przykladnymi imigrantami, podobnie zreszta cyganie i inne mniejszosci.
Zgłoś
intermag 2022-09-21, 14:35 4
Zgłoś
discoteq 2022-09-21, 14:36 15
uzytkownik609 napisał/a:

A może Ukraińcy zostali źle potraktowani? Bez powodu się takich rzeczy nie robi.

Tak, na 100% zostali potraktowani źle...
Oni od samego początku zostali potraktowani zbyt dobrze, dlatego takich sytuacji będzie coraz więcej, bo zostali przyzwyczajeni do "za darmo". A jak trzeba płacić, to już jest zdziwienie... i ten filmik zapewne jest tego przykładem.

-----------
Adae napisał/a:

W moim miescie Ukraincy sa bardzo przykladnymi imigrantami, podobnie zreszta cyganie i inne mniejszosci

Na końcu tej bajki jest zapewne: "i żyli długo i szczęśliwie"...
Zgłoś
Pereze87 2022-09-21, 14:39
Zgłoś
~tedwaha 2022-09-21, 14:39 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem