Więcej komentarzy niż piw
Indywidualista ... zastanawiałem się od jakich tortur mam zacząć jak Cie znjade .. ale po przemyśleniu stwierdziłem ze nie warto marnować czasu i siły na bolszewika .. szklanka benzyny wystarczy abyś spłonął ! Zacznij sie lepiej oglądac za siebie kacapski psie .
Ejjjj chłopaki czułem ze coś nam umyka i teraz już wiem. popatrzcie na autora tematu na datę utworzenia konta i na jego posty czyż to nie jedna ze zbanowanych ostatnio onuc zmieniła taktykę?
@discoteq
No i cyk kilka lat w pierdlu w zamian za różnice zdań.
Tyle właśnie są warci ruscy i ich fani
tedwaha napisał/a:
Ejjjj chłopaki czułem ze coś nam umyka i teraz już wiem. popatrzcie na autora tematu na datę utworzenia konta i na jego posty czyż to nie jedna ze zbanowanych ostatnio onuc zmieniła taktykę?
Nie dalej jak wczoraj próbował wrzucić chamski fejk ruskiej telewizji przedstawiający rzekomo Elżbietę II "za swoich młodych lat rzucającą jedzenie biednym dzieciom w Afryce", film nagrany w 1900 roku w Hanoi. Pomyłka każdemu może się zdarzyć, ale teraz można już nabrać pewnych podejrzeń, z jakiego rodzajem "indywidualizmu" mamy tu do czynienia.
Osobiście jestem za pomaganiem Ukraińcom jak tylko można (ale w granicach zdrowego rozsądku), przecierpię i zimę w swetrze i kalesonach byleby tylko kacapy dostały to na co zasłużyły.
Ale smutna historia z mojego osiedla, na którym żyję 12 lat już:
- plac zabawach zdemolowany (remontowany jakieś 3 lata temu, naprawdę spory). Zerwali nawet papę z wiaty nad piaskownicą
- te plastikowe pojemniki na sól/piasek na zimę - rozwalone
Sam poszedłem do ochroniarza, okazało się, że to ukraińskie dzieciaki w wieku 12-16 lat... policja podobno się tym zajmuje
Z drugiej jednak strony jest też sporo takich, którzy widać, że chcą się asymilować, pomagają innym itp.
Także tak jak wiele osób zauważyło - trafi się pewnie jeszcze sporo takich przypadków, ale my też, w naszych małych społeczności musi dawać jasny sygnał, że to nie przejdzie i będzie surowo karane!