👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myśle myśle i wymyślić nic logicznego nie moge opisującego tą sytuacje. Najpierw baba sama otwiera mu kase i daje pieniądze a potem chłop dostaje w łeb bo obrabowali?..

pewnie śniło jej się, że ktoś okrada jej sklep i miała to w tyłku bo to tylko sen.
Ni mądre!
Ni mądre!

dOpieca, po prostu chciała frana przypalić że ma to w dupie że ją okradają a po akcji typa, odrazu się zerwała i 'grzecznie' chłopa obudziła. Dziękuje dobranoc.
Grała na czas z nadzieją że ten typek się obudzi, sama reakcja po wyjściu złodzieja, że od razu wstała. Co do otwierania kasy, jak ktoś wam pistoletem macha przed nosem to będziecie się ugadywać, żeby poszedł do sklepu naprzeciwko?
Pani zachowała się tak jak powinna- gdyby zaczeła krzyczeć czy też wykonywać gw🤬towne ruchy, zapewne dostałaby kulkę. Wiem że to zaszczyt naleźć się na hardzie, ale czy warto tracić życie w tak głupi sposób?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie