📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Bez sensu dziad na kartonach leży, mógłby wyżebrać sobie na sadisticu nowa nogę.... yyy znaczy łóżko

Halman napisał/a:
spóźnione o rok
Ty lepiej wróć do tej flagi Ukrainy w swoim awatarku, co miałeś rok temu. Takie to super, cool, trendy było.
Polkos001 napisał/a:
Ty lepiej wróć do tej flagi Ukrainy w swoim awatarku, co miałeś rok temu. Takie to super, cool, trendy było.
Tylko to ci się utrwaliło onuco? Bo miałem różne flagi: polską, ukraińską, francuską, i ruska...
Halman napisał/a:
Tylko to ci się utrwaliło onuco? Bo miałem różne flagi: polską, ukraińską, francuską, i ruska...
Wszak wyzwywać kogoś od onucy od ok. 16 miesięcy też super, cool i trendy...

Halman napisał/a:
Pamiętamy.

PentagramOdDiabła napisał/a:
Wszak wyzwywać kogoś od onucy od ok. 16 miesięcy też super, cool i trendy...
Bycie onucą to wstyd na całe życie a nie tylko na 16 mc więc nie narzekaj
Myślisz, że menel któremu nie chciało się pracować nagle zacznie jak dostanie mieszkanie socjalne?
Z dwojga "złego" lepiej, żeby mieszkanie przypadło ludziom, którzy chcą pracować ale ze względu na Ruską zarazę nie mogli. Nieporównywalnie większe prawdopodobieństwo, że zaczną zarabiać na siebie i płacić u nas podatki niż w przypadku śpiącego pod śmietnikiem pana "Kolego, daj pan złotówkę na piwo".
Z dwojga "złego" lepiej, żeby mieszkanie przypadło ludziom, którzy chcą pracować ale ze względu na Ruską zarazę nie mogli. Nieporównywalnie większe prawdopodobieństwo, że zaczną zarabiać na siebie i płacić u nas podatki niż w przypadku śpiącego pod śmietnikiem pana "Kolego, daj pan złotówkę na piwo".

Polak, Ukrainiec, Niemiec, co za różnica.
No, chyba ze Rusek. To jest różnica
No, chyba ze Rusek. To jest różnica
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie