📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:31

szkoda że nikt mnie nie nakręcił jak mi chcieli szalik wyrwać
było by śmieszniejsze.
laska ewidentnie sprowokowała tym 'fuckiem' i z szalikiem pewnie mało wspólnego to miało.

laska ewidentnie sprowokowała tym 'fuckiem' i z szalikiem pewnie mało wspólnego to miało.
co do zdarzenia Clarksona - w Alabamie nie sprowokował grupy czarnych, tylko białych bo Alabama to gorzej niż Texas nawet - tam na ulicach za dnia nie uświadczysz innych niż biali
ad topic, walnąć w pysk kobietę to nie ma znaczenia za co, jest po prostu frajerstwo. Co innego gdyby ona sprowokowała, zaczepiła czy coś, ale gość jej coś powiedział, ona mu odpowiedziała, więc pokazał jej jaki jest silny i wspaniały
PS. kiedyś chodziłem po Warszawie w szaliku Ajaxu Amsterdam, który trochę przypomina Białej Gwiazdy, ale nawet przejeżdżając koło stadionu Legii, na którym zaczyna się mecz nie miałem żadnych nieprzyjemności
ad topic, walnąć w pysk kobietę to nie ma znaczenia za co, jest po prostu frajerstwo. Co innego gdyby ona sprowokowała, zaczepiła czy coś, ale gość jej coś powiedział, ona mu odpowiedziała, więc pokazał jej jaki jest silny i wspaniały

PS. kiedyś chodziłem po Warszawie w szaliku Ajaxu Amsterdam, który trochę przypomina Białej Gwiazdy, ale nawet przejeżdżając koło stadionu Legii, na którym zaczyna się mecz nie miałem żadnych nieprzyjemności

1. Jesli sa biali, to chyba sie caly dzien opalali.
2. To co napisalem w "" to byl tekst z filmu.
2. To co napisalem w "" to byl tekst z filmu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie