Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:34
Furronica 2009-12-08, 22:51
Wszyscy znamy zainteresowania kobiet: liczy się dla nich tylko piłka nożna, kibicowanie własnej drużynie i wszczynanie burd z kibicami wrogich drużyn, dlatego uważam, że dziewczyna założyła ten szalik z pełną premedytacją i zasłużenie dostała w mordę.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-08, 22:54
Niestety - lajf iz soł brutal end ful of zasadzkas - myślała, że jak ma szalik to i również immunitet.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-08, 23:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-08, 23:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-09, 0:05
@yarzapp
Z twoich komentarzy wynika, ze za duzo siedzisz przed monitorem, bo nie wiesz co dzieje sie na zewnatrz. Idz przewietrz dupe!
Zgłoś
yarzapp 2009-12-09, 0:16
thc, zupełnie nie mam pojęcia, o co Ci chodzi i co Ci odpowiedzieć

Rozwiń może tę myśl.
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-09, 0:20
Fakt, thc że tak się dzieje. Co nie znaczy, że to jest prawidłowy stan rzeczy.
Zgłoś
GorillazxD 2009-12-09, 0:21
Do hools'ow: to tylko impreza sportowa, tymczasem zachowujecie sie jakby byla to conajmniej wojna. A jak wpadacie do jakiegos miasta i robicie rozp🤬uche to tak jakby dac w gebe gospodarzowi. Do ultrasow nic nie mam, przynajmniej jest widowisko, a to czesto ciekawsze od meczu (;
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-09, 1:01 2
Zgłoś
yarzapp 2009-12-09, 1:07
aexalven napisał/a:

No i ni słuchasz HH

kiedyś słuchałem, a i teraz wybiórczo mi się zdarza
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-09, 1:10
Zgłoś
konto usunięte 2009-12-09, 10:52
Zgłoś
blacksider 2009-12-09, 11:10
co Wy kurna z tym szalikiem?
ona sprowokowała tym że pokazała środkowy palec do tego kolesia.
Zgłoś
Karenz88 2009-12-09, 14:34
Zgłoś
Flo 2009-12-09, 14:52
jak ktoś wspominał równouprawnienie
a tak już całkiem serio, nie wiem czy ktoś zauważył, ale ostatnimi czasu zwiększył się procent agresywnych dziewcząt i co wtedy poradzić, gdy jest się obrażanym, uderzanym, drapany? Nie każdy ma nerwy ze stali.
Jasne, że typki to debile i napinatorzy, ale z drugiej strony czemu dziewcze mądrzejsze nie było? I wcale nie mówię tutaj o założeniu szalika, niech każdy chodzi w czym i gdzie chce. Mówię o tym fucku, zagwizdał ok, mogła go olać, ale nie pokazała jaka zaczepna jest i gość jako że nie był inteligentem chciał podreperować swoje ego.
Szalik rzecz nie droga mogła oddać, nie dostałaby wtedy liścia.
Z drugiej strony bardziej kibicowskiej szacunek że się nie dała i nie oddała ;]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem