📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zlykamil*, ale Ty napisałeś o tej babce, jakby popełniła jakieś przestępstwo i poniosła zasłużoną karę!

Ja nie odbierałem tego jako ironię. No ale nic... Nie zawsze da się ją wyczuć na forum.
To jak należy to odebrać?
No tak, kara nie była wystarczająco surowa
zlykamil* napisał/a:
trzeba myśleć co się robi i ponosić tego konsekwencje
![]()
miała fart że tylko dostała 2 liście , bo mogło się to gorzej skończyć
No tak, kara nie była wystarczająco surowa

pewnie chodzi o to że sama się o to prosiła ponieważ pokazała faka do tamtego gościa. więc tak ją "ukarał".
ta sytuacja to pewnie tak jak założenie szalika Legii w Poznaniu, więc co dziwnego, że dostała oklep...
Hmm... a mnie sie wydaje ze dostala bardziej za gest niz szalik. Pokazala palec i dopiero wtedy ten typ sie nia zainteresowal. Za szalik to ja tylko przytrzymal. Co nie zmienia faktu ze koles prymityw, ale dziewczyna tez inteligencja nie grzeszy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie