Merda ogonem!
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Sunday napisał/a:
Ten kot lubi ciszę i spokój
Jak widać, lubi też mięsko psa.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Jakiś c🤬j wpuścił psa na wybieg dla tygrysów bo widać że pies za c🤬ja się takiej akcji nie spodziewał tym bardziej że w tle nak🤬ia migawka od jakiejś lustrzanki- ustawka jak na tik toku
I wp🤬lił pimpusia taki plus z tego siersciucha że nakarmi k🤬a sobą bardziej wartościowe zwierzenta
Durchfall napisał/a:
Jakiś c🤬j wpuścił psa na wybieg dla tygrysów bo widać że pies za c🤬ja się takiej akcji nie spodziewał tym bardziej że w tle nak🤬ia migawka od jakiejś lustrzanki- ustawka jak na tik toku
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Durchfall napisał/a:
To bardziej cos typu safari - widać przez chwilę w rogu auto. Co do psa, jeśli ktoś go tam specjalnie podstawił, no to k🤬a jego mać...
... wielkie piwko dla niego

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
=Dlaczego T-Rex chodził taki zły i wk🤬iony?
=Bo miał za krótkie łapki, żeby się masturbować.
=Bo miał za krótkie łapki, żeby się masturbować.
cavern69 napisał/a:
Z tego psa dużego posiłku nie było. Same kości...
ale był za to chrupiący
podpis użytkownika
I na c🤬j go budził?
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/