📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
🔥
Radom katastrofa naszego F16
- teraz popularne

Szlaban w przeszłości należał do ZOMO. Sama prawda - poszukajcie w Internecie
Nie wiem czy to starość czy głupota. Zero interpretacji elementów przestrzeni wokół siebie. Kiedyś prawie codziennie przechodziłem koło otwartego szlabanu który zawsze był otwarty ale i tak za każdym razem patrzyłem czy nie jebnie mi w hełm. Tak samo chodzą niektórzy za zaparkowanymi samochodami, idzie i widzi że zapala się światło cofania w aucie do którego się zbliża i nie obejdzie tego auta bo jego mózg widząc to światło nie myśli że zaraz może wycofać przejeżdżając po nim (dwa razy byłem świadkiem takiego przejechania).
@up to jest spowodowane byciem pieszym - załączą się urojenie nieśmiertelności

Kotałkę napisał/a:
@up to jest spowodowane byciem pieszym - załączą się urojenie nieśmiertelności
![]()
Pieprzysz pan ... nieśmiertelność to się dopiero po 2 piwach i ćwiartce na szybkiego załącza

kiedyś, lat temu dziesiąt, widziałem jak gość z zespołem downa jechał z mamą na rowerku do kościółka. Zatrzymał się na szlabanie,na przejeździe kolejowym. Najpierw przywalił w ten szlaban, a później się go złapał i po przejechaniu pociągu szlaban go zaczął unosić do góry. Oj śmiechu był przy tym, niestety wówczas to telefony tylko stacjonarne były w użyciu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie