Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nie tak szybko
Pantilion • 2018-12-18, 10:40
Hola hola panie starszy

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Slatojesos 2018-12-18, 10:58 3
Co powie każdy szanujący-się i innych Polak?
Dobrze tak c🤬jowi!

podpis użytkownika

Yee!
Zgłoś
kolosasz 2018-12-18, 13:47
Szlaban w przeszłości należał do ZOMO. Sama prawda - poszukajcie w Internecie

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
hellbwoi 2018-12-18, 15:31
nie widzę tam żadnego kelnera...
Zgłoś
mesjans 2018-12-18, 17:02 10
Nie wiem czy to starość czy głupota. Zero interpretacji elementów przestrzeni wokół siebie. Kiedyś prawie codziennie przechodziłem koło otwartego szlabanu który zawsze był otwarty ale i tak za każdym razem patrzyłem czy nie jebnie mi w hełm. Tak samo chodzą niektórzy za zaparkowanymi samochodami, idzie i widzi że zapala się światło cofania w aucie do którego się zbliża i nie obejdzie tego auta bo jego mózg widząc to światło nie myśli że zaraz może wycofać przejeżdżając po nim (dwa razy byłem świadkiem takiego przejechania).
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2018-12-18, 20:45
@up to jest spowodowane byciem pieszym - załączą się urojenie nieśmiertelności

podpis użytkownika

Nieproporcjonalnie wiele
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Zgłoś
freddy.krueger 2018-12-18, 22:19
Kotałkę napisał/a:

@up to jest spowodowane byciem pieszym - załączą się urojenie nieśmiertelności

Pieprzysz pan ... nieśmiertelność to się dopiero po 2 piwach i ćwiartce na szybkiego załącza

podpis użytkownika

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Karboksylator 2018-12-19, 9:18
kiedyś, lat temu dziesiąt, widziałem jak gość z zespołem downa jechał z mamą na rowerku do kościółka. Zatrzymał się na szlabanie,na przejeździe kolejowym. Najpierw przywalił w ten szlaban, a później się go złapał i po przejechaniu pociągu szlaban go zaczął unosić do góry. Oj śmiechu był przy tym, niestety wówczas to telefony tylko stacjonarne były w użyciu...

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś