👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak jechałem z dziewczyną, widziałem, że muszę zatankować bo nie dojedziemy do celu, ale minąłem 1 cpn, bo musiałbym zawracać, myślę następny będzie i tak ok 1,5km zabrakło. Stałem pod górkę, ciężko pchać Honda Shadow 220kg. Stałem tak z 15min i zgadnijcie co, po drodze minęło mnie ze 100 samochodów nikt się nie zatrzymał, a jechał motocyklista ze swoją dziewczyną również. Tylko on się zatrzymał, zawiózł mnie na cpn. Jego dziewczyna pogadała z moją, zalałem, podziękowałem i dojechałem do cpnu. Miło jak ktoś czasem pomoże

#LWG.
A tak na serio, to gratki dla tego ziomka za to że zatrzmał się, i udzielił pomocy tej pani z Passeratti, i o tym bocianie. Naprawde, wielki gest z jego strony. A to że jest "dawcą" to w dupie to mam, pasja to pasja, robi to co kocha, i za to go szanuje. Super!
A tak na serio, to gratki dla tego ziomka za to że zatrzmał się, i udzielił pomocy tej pani z Passeratti, i o tym bocianie. Naprawde, wielki gest z jego strony. A to że jest "dawcą" to w dupie to mam, pasja to pasja, robi to co kocha, i za to go szanuje. Super!

Gdyby nie zmieniał pasów na przejściu dla pieszych to może bym dał piwo.
Normalnie jeździ i normalnie się zachowuje. Nic szczególnego, ale potencjalnym dawcom może służyć jako film instruktażowy.

Każdy powinien tak jeździć a nie się nad sobą spuszczać nagrywając pedalskie filmiki z pedalskim podkładem.

Fajna propaganda, prawie zapomniałem o tym, że 99% motocyklistów to idioci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie