👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To miejsce to Philadelphia, Kensington Avenue.
Tutaj macie kanał gościa, który z samochodu nagrywa co się tam dzieje:
youtube.com/channel/UCOuf_kStlWnhuauw4ce8l-w
Tutaj macie kanał gościa, który z samochodu nagrywa co się tam dzieje:
youtube.com/channel/UCOuf_kStlWnhuauw4ce8l-w
Tacy ludzie też są potrzebni, świecą przykładem innym, jak można się stoczyć.
Halman napisał/a:
strzelam; detroit, chicago?
Pod tym względem to króluje chyba Los Angeles - zapach odchodów i moczu na każdym kroku, są całe dzielnice ćpunów i bezdomnych.
uFo125 napisał/a:
Ameryka Bidena
Za Trumpa tego nie było. Pojawiło się nagle z nowym prezydentem.
Ja pierdziele, czym oni są tak porobili, że przyjmują takie dziwne pozy.
WysuszoneGronoweTruchła napisał/a:
Ja pierdziele, czym oni są tak porobili, że przyjmują takie dziwne pozy.
Narkotykami. Nie ma za co

Ludzie nie boją się parkować przy tym syfie?
Tam powinny jeździć dwie śmieciarki. Jedna do śmieci nieożywionych a druga do tych ożywionych.
Tam powinny jeździć dwie śmieciarki. Jedna do śmieci nieożywionych a druga do tych ożywionych.
Tak to jest jak dasz sobie jebnac cos przez igielke ,co by to nie bylo if you know what I mean

uFo125 napisał/a:
Ameryka Bidena
O, mamy w swoim gronie pisowca ze zrytym deklem. Sądzisz, że kilka miesięcy prezydentury kogokolwiek może doprowadzić do czegoś takiego? Rozumiem, że wg Ciebie upadek Detroit to wina Bidena? W waszej TV pewnie powiedzieliby, że to wina Trzaskowskiego i Tuska. Echh, te pisowskie niziny intelektualne...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie