👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Totalnie przygnębiające widoki. Patrząc na to co się dzieje dookoła, uważam, że będzie jeszcze gorzej kiedy maszyna losująca wylosuje grupę zakredytowanych pod korek, którzy zostaną pozbawieni dorobków życia prostym podniesieniem stóp procentowych.
WysuszoneGronoweTruchła napisał/a:
Ja pierdziele, czym oni są tak porobili, że przyjmują takie dziwne pozy.
Jeszcze w pierwszej połowie lat 90-tych, jak moj ojciec zaczął pracować w stoczni opowiadał mi o tzw. narciarzach przy dworcu w Gdańsku Wrzeszczu i przyjmował podobną pozę. A, że miałem raptem kilka lat dopiero po czasie zacząłem kojarzyć fakty. Byli to panowie lubiący się w kompocie z maku, czyli polskiej heroinie. Kitrali się po piwnicach, starych budynkach, tam gdzieś nasrane, tam strzykawka, ale z czasem zniknęli. Nie, żeby miasto ich przegoniło i poszli gdzieś indziej, tylko tak po prostu:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie