Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
whitenegro 2021-09-06, 13:33
szwedozaur napisał/a:

Jeszcze w pierwszej połowie lat 90-tych, jak moj ojciec zaczął pracować w stoczni opowiadał mi o tzw. narciarzach przy dworcu w Gdańsku Wrzeszczu i przyjmował podobną pozę. A, że miałem raptem kilka lat dopiero po czasie zacząłem kojarzyć fakty. Byli to panowie lubiący się w kompocie z maku, czyli polskiej heroinie. Kitrali się po piwnicach, starych budynkach, tam gdzieś nasrane, tam strzykawka, ale z czasem zniknęli. Nie, żeby miasto ich przegoniło i poszli gdzieś indziej, tylko tak po prostu:)

Potwierdzam. Dzięki słynnym narciarzom subkultura skinheadów miała kogo przekopywać praktycznie bezkarnie. Stare dobre czasy...
Zgłoś
PeteN88 2021-09-06, 13:41
Takie bogactwo, że połowa zbiera pieniądze z chodnika.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-09-06, 13:51
Zazdroszczę tego co mają w bani ci pozginani w pół w tamtej chwili. Tego co mają jak im przejdzie to już mniej

Smaczne i zdrowe środki opioidowe <3
Zgłoś
Sigonek 2021-09-06, 14:21 3
Budrys2000 napisał/a:

Niemożliwe, to fejk. Oglądałem przecież Beverly Hills 90210, młodzież w południe jest w elitarnej szkole, po południu idą na plażę. Wieczory spędza się w Peach Pit.

Ameryka rozpada się od środka. Plaga bezdomnych narkomanów, bezrobocie, inflacja, degeneracja kulturowa, konflikty rasowe... Każde imperium w końcu upadnie pod własnym ciężarem. Teraz goni ich Kitajec i według szacunków za kilka lat będzie gospodarką nr. 1 na świecie i armią porównywalną do US Army.
Różnica między ich propagandą, a naszą, jest taka, że u nich rzeczywistość zakrzywia Hollywood, a u nas "rzetelne" dziennikarstwo w postaci Wyborczej, TVN, czy TVPiS.
Zgłoś
BigLebovsky 2021-09-06, 15:44
Supermocarstwo.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Kandal 2021-09-06, 17:07 1
Mnie namówili. Jadę do Ameryki.
Zgłoś
Seligos 2021-09-06, 17:52 2
Trochę przypomina Hollywood Boulevard. Wszyscy sie śmieją z Rosji, Chin, Indi że syf, udręka itp. podczas gdy hAmerican burger dream jest innym stanem umysłu. Ciekawym jest to że dla przeciętnego amerykanina jest to całkowicie normalny widok.
Zgłoś
Carti 2021-09-06, 18:10
powinni zawijać ten szajs z ulic specjalnym busem do gułagu albo truć to coś bo to już nie są ludzie
Zgłoś
PatMar95 2021-09-06, 18:32
Halman napisał/a:

strzelam; detroit, chicago?

LA
Zgłoś
McQurwa 2021-09-06, 18:40

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Underachiever 2021-09-06, 19:31 2
Halman napisał/a:

strzelam; detroit, chicago?

To jest w Filadelfii, Kensington Avenue. Koleś na YT wrzuca filmiki z tego miejsca jak i wielu innych. Ogólnie polecam pooglądać, dosłownie amerykański sen xD
Zgłoś
Folur 2021-09-06, 20:02
jak w polaczkowie zalegalizują narkotyki to będzie to samo...patologii chętnej to brać nie brakuje, co pokazuje obecna skala mefedroniarzy i innych dopalarzy, tylko katole robią to po kątach, ewentualnie w lesie, a amerykańce się nie p🤬lą tylko walą w żyłę na środku ulicy każdego większego miasta na Zachodzie tego kraju, który w dupie ma bezrobotnych

Sigonek napisał/a:

Ameryka rozpada się od środka. Plaga bezdomnych narkomanów, bezrobocie, inflacja, degeneracja kulturowa, konflikty rasowe... Każde imperium w końcu upadnie pod własnym ciężarem. Teraz goni ich Kitajec i według szacunków za kilka lat będzie gospodarką nr. 1 na świecie i armią porównywalną do US Army.
Różnica między ich propagandą, a naszą, jest taka, że u nich rzeczywistość zakrzywia Hollywood, a u nas "rzetelne" dziennikarstwo w postaci Wyborczej, TVN, czy TVPiS.

ciekawe jak i kiedy upadnie pisowska Polska i komunistyczne Chiny

mnie zawsze zastanawiało skąd mają na to hajs i czemu od razu się nie zabiją ? tak samo jak pijactwo-menelstwo w polandii, po co to żyje?
Zgłoś
mygyry 2021-09-06, 20:02 4
Folur napisał/a:

jak w polaczkowie zalegalizują narkotyki to będzie to samo...patologii chętnej to brać nie brakuje, co pokazuje obecna skala mefedroniarzy i innych dopalarzy, tylko katole robią to po kątach, ewentualnie w lesie, a amerykańce się nie p🤬lą tylko walą w żyłę na środku ulicy każdego większego miasta na Zachodzie tego kraju, który w dupie ma bezrobotnych
ciekawe jak i kiedy upadnie pisowska Polska i komunistyczne Chiny

Dawno tak zrytego posta nie czytałem, chyba walisz w żyłę razem z nimi.
Zgłoś
ruddie 2021-09-06, 20:13
tak umierają imperia - taka przedłużona agonia - chcieli lewaków, to niech zdychają
Zgłoś
Rick_Sanchez 2021-09-06, 20:25
Nikt:
Absolutnie nikt:
Rząd: widzicie do czego doprowadza nie noszenie maseczek?

podpis użytkownika

Zastrzegam sobie prawo do obrażania idiotow.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie