👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szwedozaur napisał/a:
Jeszcze w pierwszej połowie lat 90-tych, jak moj ojciec zaczął pracować w stoczni opowiadał mi o tzw. narciarzach przy dworcu w Gdańsku Wrzeszczu i przyjmował podobną pozę. A, że miałem raptem kilka lat dopiero po czasie zacząłem kojarzyć fakty. Byli to panowie lubiący się w kompocie z maku, czyli polskiej heroinie. Kitrali się po piwnicach, starych budynkach, tam gdzieś nasrane, tam strzykawka, ale z czasem zniknęli. Nie, żeby miasto ich przegoniło i poszli gdzieś indziej, tylko tak po prostu:)
Potwierdzam. Dzięki słynnym narciarzom subkultura skinheadów miała kogo przekopywać praktycznie bezkarnie. Stare dobre czasy...

Zazdroszczę tego co mają w bani ci pozginani w pół w tamtej chwili. Tego co mają jak im przejdzie to już mniej
Smaczne i zdrowe środki opioidowe <3

Smaczne i zdrowe środki opioidowe <3
Budrys2000 napisał/a:
Niemożliwe, to fejk. Oglądałem przecież Beverly Hills 90210, młodzież w południe jest w elitarnej szkole, po południu idą na plażę. Wieczory spędza się w Peach Pit.
Ameryka rozpada się od środka. Plaga bezdomnych narkomanów, bezrobocie, inflacja, degeneracja kulturowa, konflikty rasowe... Każde imperium w końcu upadnie pod własnym ciężarem. Teraz goni ich Kitajec i według szacunków za kilka lat będzie gospodarką nr. 1 na świecie i armią porównywalną do US Army.
Różnica między ich propagandą, a naszą, jest taka, że u nich rzeczywistość zakrzywia Hollywood, a u nas "rzetelne" dziennikarstwo w postaci Wyborczej, TVN, czy TVPiS.
Trochę przypomina Hollywood Boulevard. Wszyscy sie śmieją z Rosji, Chin, Indi że syf, udręka itp. podczas gdy hAmerican burger dream jest innym stanem umysłu. Ciekawym jest to że dla przeciętnego amerykanina jest to całkowicie normalny widok.
powinni zawijać ten szajs z ulic specjalnym busem do gułagu albo truć to coś bo to już nie są ludzie
Halman napisał/a:
strzelam; detroit, chicago?
To jest w Filadelfii, Kensington Avenue. Koleś na YT wrzuca filmiki z tego miejsca jak i wielu innych. Ogólnie polecam pooglądać, dosłownie amerykański sen xD
tak umierają imperia - taka przedłużona agonia - chcieli lewaków, to niech zdychają
Nikt:
Absolutnie nikt:
Rząd: widzicie do czego doprowadza nie noszenie maseczek?
Absolutnie nikt:
Rząd: widzicie do czego doprowadza nie noszenie maseczek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie