Jeszcze w pierwszej połowie lat 90-tych, jak moj ojciec zaczął pracować w stoczni opowiadał mi o tzw. narciarzach przy dworcu w Gdańsku Wrzeszczu i przyjmował podobną pozę. A, że miałem raptem kilka lat dopiero po czasie zacząłem kojarzyć fakty. Byli to panowie lubiący się w kompocie z maku, czyli polskiej heroinie. Kitrali się po piwnicach, starych budynkach, tam gdzieś nasrane, tam strzykawka, ale z czasem zniknęli. Nie, żeby miasto ich przegoniło i poszli gdzieś indziej, tylko tak po prostu:)
Potwierdzam. Dzięki słynnym narciarzom subkultura skinheadów miała kogo przekopywać praktycznie bezkarnie. Stare dobre czasy...

Smaczne i zdrowe środki opioidowe <3
Niemożliwe, to fejk. Oglądałem przecież Beverly Hills 90210, młodzież w południe jest w elitarnej szkole, po południu idą na plażę. Wieczory spędza się w Peach Pit.
Ameryka rozpada się od środka. Plaga bezdomnych narkomanów, bezrobocie, inflacja, degeneracja kulturowa, konflikty rasowe... Każde imperium w końcu upadnie pod własnym ciężarem. Teraz goni ich Kitajec i według szacunków za kilka lat będzie gospodarką nr. 1 na świecie i armią porównywalną do US Army.
Różnica między ich propagandą, a naszą, jest taka, że u nich rzeczywistość zakrzywia Hollywood, a u nas "rzetelne" dziennikarstwo w postaci Wyborczej, TVN, czy TVPiS.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
strzelam; detroit, chicago?
To jest w Filadelfii, Kensington Avenue. Koleś na YT wrzuca filmiki z tego miejsca jak i wielu innych. Ogólnie polecam pooglądać, dosłownie amerykański sen xD
Ameryka rozpada się od środka. Plaga bezdomnych narkomanów, bezrobocie, inflacja, degeneracja kulturowa, konflikty rasowe... Każde imperium w końcu upadnie pod własnym ciężarem. Teraz goni ich Kitajec i według szacunków za kilka lat będzie gospodarką nr. 1 na świecie i armią porównywalną do US Army.
Różnica między ich propagandą, a naszą, jest taka, że u nich rzeczywistość zakrzywia Hollywood, a u nas "rzetelne" dziennikarstwo w postaci Wyborczej, TVN, czy TVPiS.
ciekawe jak i kiedy upadnie pisowska Polska i komunistyczne Chiny
mnie zawsze zastanawiało skąd mają na to hajs i czemu od razu się nie zabiją ? tak samo jak pijactwo-menelstwo w polandii, po co to żyje?
jak w polaczkowie zalegalizują narkotyki to będzie to samo...patologii chętnej to brać nie brakuje, co pokazuje obecna skala mefedroniarzy i innych dopalarzy, tylko katole robią to po kątach, ewentualnie w lesie, a amerykańce się nie p🤬lą tylko walą w żyłę na środku ulicy każdego większego miasta na Zachodzie tego kraju, który w dupie ma bezrobotnych
ciekawe jak i kiedy upadnie pisowska Polska i komunistyczne Chiny
Dawno tak zrytego posta nie czytałem, chyba walisz w żyłę razem z nimi.
Absolutnie nikt:
Rząd: widzicie do czego doprowadza nie noszenie maseczek?
podpis użytkownika
Zastrzegam sobie prawo do obrażania idiotow.