podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mnie to zawsze wk🤬ia, że przez takiego jednego debila później ludzie się spóźniają do roboty, po dziecko do szkoły, na zakupy itd. bo droga zaj🤬a jego wrakiem i później 3h rozcinania origami jakie zostało z auta.
debila serio?? może po prostu zasłabł i stracił przez to życie, a ty aż 3 godziny życia...
podpis użytkownika
Aby uniknąć tego, co silne, trzeba uderzać w to, co słabe.Sun Zi
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
debila serio?? może po prostu zasłabł i stracił przez to życie, a ty aż 3 godziny życia...
Dziecko,posłuchaj głosu rozsądku i idź stąd

@up
@up
@wszyscy, k🤬a up
Skro na filmie widac tunel, to mozemy sie domyslac, ze to teren gorzyszty.
Skoro teren jest gorzysty i jest ciezarowka, to prawdopodonie zaladowana w c🤬j.
Skoro zaladowana w c🤬j, to pewnie z gorki hamulce dostaly w p🤬de az milo.
Skoro hamulce dostaly w p🤬de, az milo, to pewnie nie wytrzymaly i stad ta proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym.
Skoro proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym, to pewnie kierowca litosciwie darowal zycie takim debilom jak wy i postanowil sie wyjebac na scianie tunelu, zamiast na 20 osobowkach.
Szkoda.

@up
@up
@up
@wszyscy, k🤬a up
Skro na filmie widac tunel, to mozemy sie domyslac, ze to teren gorzyszty.
Skoro teren jest gorzysty i jest ciezarowka, to prawdopodonie zaladowana w c🤬j.
Skoro zaladowana w c🤬j, to pewnie z gorki hamulce dostaly w p🤬de az milo.
Skoro hamulce dostaly w p🤬de, az milo, to pewnie nie wytrzymaly i stad ta proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym.
Skoro proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym, to pewnie kierowca litosciwie darowal zycie takim debilom jak wy i postanowil sie wyjebac na scianie tunelu, zamiast na 20 osobowkach.
Szkoda.
Obrazek
niesamowite! lubisz placki ?
niesamowite! lubisz placki ?
Mam rybki, jesli o to pytasz.

Mam rybki, jesli o to pytasz.
uważaj, bo górami zjadają mieczyki
p.s. placki z kabaczka są dobre

Zapłacił najwyższą cenę...
Wyj🤬i go z pracy i musiał odkupić zniszczony towar i ciężarówkę?

podpis użytkownika
HEJ