Fejsbukowy dialog mojej Polskiej koleżanki, mieszkającej w Anglii, z murzynem . Mimo wielu lat spędzonych w murzyńskim towarzystwie nadal zostało w niej wiele Polskości. Respekt

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Ale o co chodzi? Że nazwała murzyna małpą? Spoko, kiedy mam zacząć się śmiać?
Ale o co chodzi? Że nazwała murzyna małpą? Spoko, kiedy mam zacząć się śmiać?
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.A jak Ty nam to robisz, to jest dobrze... Moralność Kaliego
![]()
Powiedział BongMan
![]()
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja p🤬lę![]()
Niech to ciulstwo uzbiera przynajmniej połowę piw co ten kawał: sadistic.pl/pedaly-vt182985.htm , to wtedy będzie można porównywać.