Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
artiee 2018-05-20, 10:08 51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sebsossj 2018-05-20, 10:27 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2018-05-20, 10:44 6
zwiecha sprzętu

Zgłoś
~Velture 2018-05-20, 11:11 28
Zgłoś
habiTEK 2018-05-20, 11:25 3
Za Piotrem Bałtroczykiem: poszłem - bo blisko, poszedłem - bo daleko
Zgłoś
baxter 2018-05-20, 12:11 19
serio tego nie znacie ? od internetu wam urwali ? jestescie hardkorami
Zgłoś
MgrMajster 2018-05-20, 12:14 2
Velture, Mało tego, pisząc "weszłeś", system automatycznie podkreśla wyraz na czerwono, by osoba pisząca wiedziała o popełnionym błędzie. Ale po co poprawiać błąd? Lepiej zignorować. Chyba, że piszący jest ślepy, lub prawie niewidomy, jeśli chodzi o czerwone szlaczki. Jeszcze zrozumiem gościa, jeśli nie byłoby podpowiedzi ze strony systemu. Cóż, nie każdy w swoim życiu przeczytał choć jedną książkę, by zobaczyć jak się pisze dany wyraz. Ale jeśli system sam wskazuje błąd, a mimo to autor jest ignorantem....to można śmiało wskazać, iż jest to połączenie jego niskiego IQ plus ignoranckiego buractwa.
Zgłoś
sebsossj 2018-05-20, 13:10 11
Zgłoś
~Velture 2018-05-20, 13:11 1
MgrMajster napisał/a:

Velture, Mało tego, pisząc "weszłeś", system automatycznie podkreśla wyraz na czerwono, by osoba pisząca wiedziała o popełnionym błędzie. Ale po co poprawiać błąd? Lepiej zignorować. Chyba, że piszący jest ślepy, lub prawie niewidomy, jeśli chodzi o czerwone szlaczki. Jeszcze zrozumiem gościa, jeśli nie byłoby podpowiedzi ze strony systemu. Cóż, nie każdy w swoim życiu przeczytał choć jedną książkę, by zobaczyć jak się pisze dany wyraz. Ale jeśli system sam wskazuje błąd, a mimo to autor jest ignorantem....to można śmiało wskazać, iż jest to połączenie jego niskiego IQ plus ignoranckiego buractwa.

Człowieku u mnie Microsoft edge jak chciałem mu napisać "przyszłem" to mi automatycznie zmienił na poprawne przyszedłem. Teraz jak tobie to pisałem to znów tak z automatu.
Zgłoś
ellsworth 2018-05-20, 13:33
Niczym w jakiejś zlagowanej grze
Zgłoś
Clarx 2018-05-20, 14:01 22
Zgłoś
InnyName 2018-05-20, 14:50
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-20, 15:09 8
Koleś cytuje z "jestem hardkorem" słynne "nie weszłeś", a wy se sracie do ryja...
Zgłoś
felek666 2018-05-20, 15:12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem