podpis użytkownika
Quidquid latine dictum sit, altum videtur@up mamy 2018 rok a znajdzie się jeszcze taki który się przyp🤬oli o to pejoratywne sformułowanie. Polonista się znalazł w k🤬e j🤬y.
Człowieku weź nie p🤬l. Dałeś dupy to się grzecznie przyznaj do błędu bo robisz z siebie teraz pajaca.
"przyszłem, weszłem, pierdłem, bekłem i poszłem bo chamstwa nie zniese"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Quidquid latine dictum sit, altum videturVelture, Mało tego, pisząc "weszłeś", system automatycznie podkreśla wyraz na czerwono, by osoba pisząca wiedziała o popełnionym błędzie. Ale po co poprawiać błąd? Lepiej zignorować. Chyba, że piszący jest ślepy, lub prawie niewidomy, jeśli chodzi o czerwone szlaczki. Jeszcze zrozumiem gościa, jeśli nie byłoby podpowiedzi ze strony systemu. Cóż, nie każdy w swoim życiu przeczytał choć jedną książkę, by zobaczyć jak się pisze dany wyraz. Ale jeśli system sam wskazuje błąd, a mimo to autor jest ignorantem....to można śmiało wskazać, iż jest to połączenie jego niskiego IQ plus ignoranckiego buractwa.
Człowieku u mnie Microsoft edge jak chciałem mu napisać "przyszłem" to mi automatycznie zmienił na poprawne przyszedłem. Teraz jak tobie to pisałem to znów tak z automatu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
czy wy naprawdę jesteście tacy zj🤬i że robicie debatę na temat języka polskiego żeby poczuć się mądrzej a jesteście na tyle głupi żeby nie wiedzieć iż typ który to napisał zrobił bład umyślnie?
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!