Według źródła miała słuchawki na uszach.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chłop jaka wyjebka. Poszedł sprawdzić czy dzwonić po karetkę czy trafiła mu się ciepła okazja
Jak się wyłącza słuch to się powinny załączyć oczy dookoła głowy, no cóż pani miała zawieszony system
Drugi raz już tak nie zrobi.
Całkiem szybko się zatrzymał...
I tak pewnie producent słuchawek dostanie pozew, bo jak by uznać debila za debila i że wypadek został spowodowany przez jego debilizm a nie osobę trzecią to by wyszło że 80% polityków to debile i nie mogą sprawować swoich stanowisk bo są debilami. A tak na całym świecie uznaje się że debilizm nie istanieje debile są uznawani za mądrych ludzi dostają dyplomy żeby zawyżyć statystykę magistrów w danym kraju, robią debilne rzeczy co potem jest zwalane na innych ludzi którzy tylko na debila trafili, bardzo wygodne. Pozdrawiam.
Ale naprawde trzeba nie miec wyobrazni zeby sie nie rozgladnac na torach , ja wiem ze czasem mozna sie zamyslic ale bez przesady. To jak w ogien wejsc
konto usunięte
2023-11-24, 16:34
Takie akcje nie tylko u kacapow. Dziewczyna 30+, wyszła z domku pobiegać, słuchawki w uszy, przechodząc przez tory nawet się nie rozejrzała i centralnie pod pociąg. Temat sprzed kilku lat Sulejówek pod Warszawą.
Widoczne włączyła se dobrym kawałek do samobója