👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nie wiem co gorsze... Gryzonie czy wk🤬iający dziurawiec?" a tam, słodka jest, tak fajnie panikuje na widok szczura, ale nie przesadnie

Sanepid to ją z tej rudery eksmituje, a szczur? A szczur dalej będzie czekał na ptaszki w domku, a jakże dla ptaszków

Shaolin_Majster napisał/a:
Aż tak jebie?
"Może i mały, ale śmierdzi jak duży"

Ale bym to z wiatrówki nap🤬lał! Całą noc mógłbym kampić na to ścierwo
Cezzar napisał/a:
"Ja p🤬le jakie to bydle"
Zawsze to słyszę od dziewczyn jak chcą mi loda robić
i wtedy budzi cię budzik do szkoły
Yyyy co za kuraw deble... Normalny człowiek oddał by uderzenie jak pałkarz w bejzbolu a te k🤬y rozpaczają i ustalają... Na c🤬j to żyje takie...
Cezzar napisał/a:
"Ja p🤬le jakie to bydle"
Zawsze to słyszę od dziewczyn jak chcą mi loda robić
Twoja matka i siostra mówią ci tak pewnie z litości
Ale co k🤬a sanepid, głupia c🤬o?! Sanepid zamknie lokal i zleci deratyzację. Jakieś sp🤬olone Gen Z.
Te szczury były w takim fajnym miejscu, wystarczyło zatkać wyjście a całą budkę zmiażdżyć/wrzucić do ogniska etc.
Kota trzeba przygarnąć albo pożyczyć od kogoś na tydzień. Szybciutko sobie radzą że szczurami 😉
shoe5maker napisał/a:
Te szczury były w takim fajnym miejscu, wystarczyło zatkać wyjście a całą budkę zmiażdżyć/wrzucić do ogniska etc.
Dokładnie tak, idealna sytuacja - paliłyby się w ognisku jak marzenie.
Wszyskie szury i fani szczurow powinni byc wytepieni,najgorsze zwierze ever.
Sądząc po komentach to większość z was tresuje szczury w domu i żyje jak z kolegą
Takiego bydlaka to dawno nie widziałem na działce kiedyś mialem ale były szczupłe i skakały szybko jak Sonik oczami ciężko było je zobaczyć tak zapierniczaly susami na 1.5 m a ten masa krytyczna i powoli i spokojnie sobie poszedł , może to nie szczur jakiś inny gryzoń z tej rodziny ??czekam na experta ?!!
[ Dodano: 2025-03-22, 19:05 ]
Kotkę kot mi nie polował tylko żarł i spał kotka jest łowna !
[ Dodano: 2025-03-22, 19:05 ]
Analinator napisał/a:
Kota trzeba przygarnąć albo pożyczyć od kogoś na tydzień. Szybciutko sobie radzą że szczurami 😉
Kotkę kot mi nie polował tylko żarł i spał kotka jest łowna !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie