Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mors_Nigra 2025-03-21, 21:55
"Nie wiem co gorsze... Gryzonie czy wk🤬iający dziurawiec?" a tam, słodka jest, tak fajnie panikuje na widok szczura, ale nie przesadnie
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-21, 22:13
Sanepid to ją z tej rudery eksmituje, a szczur? A szczur dalej będzie czekał na ptaszki w domku, a jakże dla ptaszków
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-03-21, 22:37 3
Shaolin_Majster napisał/a:

Aż tak jebie?

"Może i mały, ale śmierdzi jak duży"

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
mordka009 2025-03-21, 22:49 2
Ale bym to z wiatrówki nap🤬lał! Całą noc mógłbym kampić na to ścierwo
Zgłoś
metyoo 2025-03-21, 23:06 1
Cezzar napisał/a:

"Ja p🤬le jakie to bydle"
Zawsze to słyszę od dziewczyn jak chcą mi loda robić

i wtedy budzi cię budzik do szkoły
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2025-03-21, 23:23
Yyyy co za kuraw deble... Normalny człowiek oddał by uderzenie jak pałkarz w bejzbolu a te k🤬y rozpaczają i ustalają... Na c🤬j to żyje takie...
Zgłoś
Wombat212 2025-03-22, 1:36
Cezzar napisał/a:

"Ja p🤬le jakie to bydle"
Zawsze to słyszę od dziewczyn jak chcą mi loda robić

Twoja matka i siostra mówią ci tak pewnie z litości
Zgłoś
Puczysta 2025-03-22, 6:39
Ale co k🤬a sanepid, głupia c🤬o?! Sanepid zamknie lokal i zleci deratyzację. Jakieś sp🤬olone Gen Z.
Zgłoś
shoe5maker 2025-03-22, 8:41 3
Te szczury były w takim fajnym miejscu, wystarczyło zatkać wyjście a całą budkę zmiażdżyć/wrzucić do ogniska etc.
Zgłoś
Analinator 2025-03-22, 9:14
Kota trzeba przygarnąć albo pożyczyć od kogoś na tydzień. Szybciutko sobie radzą że szczurami 😉
Zgłoś
gregggoo 2025-03-22, 10:24 1
wow jeszcze nie widziałem takich wróbli
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-03-22, 11:09
shoe5maker napisał/a:

Te szczury były w takim fajnym miejscu, wystarczyło zatkać wyjście a całą budkę zmiażdżyć/wrzucić do ogniska etc.

Dokładnie tak, idealna sytuacja - paliłyby się w ognisku jak marzenie.
Zgłoś
Nowy102 2025-03-22, 13:27 1
Wszyskie szury i fani szczurow powinni byc wytepieni,najgorsze zwierze ever.
Zgłoś
Metanabolarz 2025-03-22, 17:19
Sądząc po komentach to większość z was tresuje szczury w domu i żyje jak z kolegą
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-22, 19:04 1
Takiego bydlaka to dawno nie widziałem na działce kiedyś mialem ale były szczupłe i skakały szybko jak Sonik oczami ciężko było je zobaczyć tak zapierniczaly susami na 1.5 m a ten masa krytyczna i powoli i spokojnie sobie poszedł , może to nie szczur jakiś inny gryzoń z tej rodziny ??czekam na experta ?!!

[ Dodano: 2025-03-22, 19:05 ]
Analinator napisał/a:

Kota trzeba przygarnąć albo pożyczyć od kogoś na tydzień. Szybciutko sobie radzą że szczurami 😉

Kotkę kot mi nie polował tylko żarł i spał kotka jest łowna !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem